Home Uncategorized 3 Strategii simple, dar eficiente pentru a crea venituri constante online

3 Strategii simple, dar eficiente pentru a crea venituri constante online

by admin
Lectură de: 3 minute

Lipsa unor venituri consecvente este una dintre cele mai grele părți ale adaptării la antreprenoriat. Când lucrați de la 8 la 5, primiți un salariu de încredere în fiecare săptămână sau de două ori pe lună. Știți cât de clar va fi acel cec și puteți planifica în consecință.

Când lucrați pentru dvs., sunteți plătit când generați venituri. Antreprenorii antreprenor au reușit să creeze o formulă de creare a coerenței în generarea acestor venituri. Acesta nu este un mister.

Într-o afacere, culegi din ea ceea ce ai pus în ea. Deci, dacă sunteți gata să lucrați și să vă dezvoltați afacerea, iată trei modalități simple de a crea venituri online consecvente.

1. Creați un program de venituri periodice.

Una dintre părțile frumoase ale unei afaceri online este posibilitatea de a crea produse și cursuri informatice digitale. Vă puteți lua cunoștințele și experiența în jurul unui subiect și îl puteți pune într-un program de membru lunar.

Prin intermediul unor aplicații precum ClickFunnels (și altele), puteți scurge acel conținut într-o perioadă de timp.

Aceste programe ar putea fi de treizeci de minute până la o clipă video. Acestea ar putea fi conținutul scris sau ar putea fi bazate pe audio.

Creați un program pe care îl descompuneți în bucăți și picurați aceste bucăți peste o lună. Apoi, percepeți o taxă lunară pentru ca clienții să aibă acces. Puteți deschide și închide căruciorul pentru a cumpăra acces la program la sfârșitul fiecărei luni.

Cu un program de venituri recurente, știți câți bani vor lovi procesorul dvs. de plată în prima zi a fiecărei luni. Statisticile au arătat că cei mai mulți oameni uită plățile repetate atunci când se înscriu. Și dacă oferiți un conținut extraordinar în fiecare lună, membrii nu vor anula și vor aduce pe alții să vadă pagina de vânzări.

2. Începeți fiecare zi cu activități producătoare de venituri

Avem tendința să începem ziua în care ne bazăm pe ceea ce vedem când ne luăm telefoanele mobile primul lucru dimineața. Suntem reactivi în loc să fim intenționați.

O modalitate de a crea venituri consecvente este prin începerea porțiunii de afaceri a zilei dvs., făcând lucruri care vor conduce la bani. Acest lucru ar putea fi răspuns la cei care au manifestat interesul pentru ceea ce vinde afacerea dvs.

Ar putea crea posturi și mesaje de vânzări. Ar putea fi trimiterea de terenuri. Ar putea fi clienți up-selling care au cumpărat deja de la dvs. Există multe modalități de a face acest lucru online. Punctul fiind, începeți prima parte a zilei într-un mod intenționat. Începeți cu plantarea semințelor care conduc la venituri.

3. Creați un plan pentru a vă promova afacerea.

Crearea unui venit consistent necesită un plan. Succesul nu se întâmplă din întâmplare. În planul unei promoții, setați anumite perioade în calendar când promovați ceea ce oferă compania dvs.

Puteți utiliza software-ul sau mergeți simplu și creați-l pe un document. Începeți cu toate serviciile și produsele pe care compania dvs. le oferă online.

Uită-te la momentul în care are sens să promovezi fiecare în timpul anului. Anumite oferte se bazează mai bine pe perioada din an.

Alocați-vă produsele și serviciile la o anumită lună. Apoi, întreaga lună înainte, conținutul dvs. ar trebui să indice către ceea ce ați venit în luna următoare.

În acest tip de sistem, adăugați valoare publicului dvs. pentru o lună întreagă. Apoi, ați ajuns la sfârșitul lunii cu o cale pentru potențialii clienți pentru a obține mai mult ajutor sau pentru a lua conținutul gratuit pe care l-ați dat la următorul nivel. Îți pregătiți publicul, ceea ce duce la mai multe vânzări.

De asemenea, creați consecvent, deoarece promovați în fiecare lună și câștigați bani. Antreprenoriatul nu trebuie să fie un roller coaster pentru tine.

Puteți crea coerență și puteți crește de acolo. Internetul și social media vă oferă posibilitatea de a adăuga valoare și de a ajunge la miliarde de oameni.

Puteți crea o afacere de succes doar prin intermediul internetului sau o puteți utiliza pentru a vă dezvolta afacerea offline. Tu aceste strategii.

related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: