Home Hint-uri 5 greșeli imobiliare care v-ar putea face să pierdeți bani

5 greșeli imobiliare care v-ar putea face să pierdeți bani

by admin
Lectură de: 4 minute

La suprafață, investiția în imobiliare pare atât de ușoară. Venituri pasive, aprecierea proprietății, beneficii fiscale și multe altele. Ce nu e de placut?

Dar realitatea vieții ca proprietar nu este atât de roză. Este munca grea. Este nevoie de timp, de cercetare și studiu atent pentru a înțelege afacerea.

Este mult mai ușor să pierzi bani pe proprietatea de închiriat decât să câștigi bani. De fapt, oricine poate face asta! Tot ceea ce este nevoie este o mișcare scurtă a afacerilor, lipsa de experiență și lăcomia, iar tu, de asemenea, poți pierde mii pe o investiție imobiliară.

Desigur, nimeni nu încearcă să piardă bani. Dar având niște ghiduri despre ceea ce faci într-adevăr ajută. Deci, aici sunt cele cinci cele mai frecvente greșeli pe care oamenii ar trebui să le evite atunci când intră în afacerea de închiriere de bunuri imobiliare.

1. Căutați o casă în loc de o investiție imobiliară

Cumpararea de bunuri ca investitor imobiliar este diferita de a iesi afara si de a alege o locuinta unde sa locuiti. Găsirea casei celei mai frumoase, cele mai frumoase de pe piață sau a lotului vacant cel mai superb nu este obiectivul. Nu căutați o casă în care să locuiți, căutați ceva ce familia medie ar chiria.

Aceasta funcționează și pe flipside.

Ceva ca o casă condamnată ar putea părea perfect pentru a se rezolva ca o proprietate de închiriat, dar amintiți-vă că astfel de structuri se pot transforma rapid în gropi de bani. Acestea necesită adesea o mulțime de timp suplimentar, investiții și permise în timpul procesului de remodelare. Investițiile imobiliare trebuie să poată fi închiriate cât mai curând posibil, nu stau în așteptare pentru renovări.

2. Pariu prea mult pe aprecierea valorii pe termen lung

Unul dintre avantajele investiției imobiliare, în general, este faptul că proprietarii pot profita în mai multe moduri. În primul rând, sub forma plăților lunare de chirie, dar din nou mai târziu în aprecierea activului suport.

Dar este o greșeală să pui prea multă greutate pe acesta din urmă. Da, aprecierea este un bonus frumos atunci când o proprietate este vândută, dar proprietățile de investiții ar trebui să se plătească pentru ele însele pe o bază lunară din prima zi. Dacă nu se poate, atunci nu este o investiție imobiliară.

De fapt, casele la prețuri avantajoase și condosurile de lux nu se plătesc singure pentru că este dificil să găsești chiriași care sunt dispuși să plătească atât de mult chiria. În schimb, proprietarii inteligenți ar trebui să caute o locuință medie într-un cartier mediu, deoarece vor avea cea mai mare cerere, vor închiria cel mai rapid și vor plăti imediat.

3. Investiția cu un partener

Da, există motive întemeiate pentru a intra pe o proprietate de închiriat cu o altă persoană. Uneori aveți nevoie de capital suplimentar pentru a încheia tranzacția și, uneori, doriți doar să răspândiți riscul de pierdere.

Dar, ca regulă generală, cu excepția cazului în care partenerul dvs. este o persoană cu care sunteți legal căsătorit, este o greșeală să intrați într-un parteneriat de investiții.

O altă modalitate bună de a pierde bani este să împrumutați de la membrii familiei pentru a începe afacerea dvs. de investiții. Dacă nu vă puteți permite o plată în avans pentru un împrumut atunci nu sunteți gata să investiți. Membrii familiei ar trebui să fie grupul tău de sprijin, nu investitorii tăi îngeri.

Singurele parteneriate de investiții pe care le-am văzut vreodată că reușesc sunt acelea care sunt foarte bine definite, cu rolurile și responsabilitățile tuturor definite strict. O afacere nu are loc pentru ambiguitate.

4. Creșterea constantă a chiriei

Mulți proprietari consideră că, crescând în mod constant chiriile, vor putea să câștige mai mulți bani, chiar dacă înseamnă o mai mare cifră de afaceri a chiriașilor.

Dar, de fapt, contrariul este adevărat. Gândiți-vă la toate costurile care apar în vacanțe, de la reparații fixe la actualizări, la marketing și multe altele. Toate aceste costuri pot depăși cu ușurință orice câștiguri mici în chirie mai mare.

Tot ceea ce ridică chiria pe un chiriaș actual nu îi forțează să ia în considerare ce altceva ar putea fi acolo și să-i facă mai exigenți.

Menținerea chiriei la fel oferă chiriașului un stimulent să rămână și să-i păstreze fericit. Cu cât stau mai mult, cu cât sunt mai mici întreținute, pentru că va fi mai puțin probabil să te cheme să rezolvi ceva din teama că vei ridica chiria. Am proprietăți în cazul în care nu am ridicat chiria în 25 de ani și eu încă mai fac mai mult de la ei decât mi-ar fi dacă ar fi ridicat chiria în fiecare an. Atâta timp cât începeți la o rată de piață echitabilă, nu ar trebui să o creșteți în mod constant pentru a face bani.

5. Numai închirierea persoanelor care vă plac

Din experiența mea, emoția nu are loc în afacerea de închiriere.

Este important să te gândești mereu la scenariul celui mai rău caz: să fii forțat să evacuezi un chiriaș. Lucrurile se întâmplă și, uneori, un proprietar trebuie să ia măsuri. Dar poți?

Mulți oameni cumpără o investiție imobiliară, având în vedere că primul lor chiriaș este prietenul sau fratele lor. Dar lucrurile se întâmplă tuturor și chiar și cei mai buni prieteni pot cădea în vremuri grele. Dintr-o dată, ceea ce a început ca investiție în proprietăți sa transformat într-o situație dezordonată.

Prin închirierea unor persoane cu care nu simțiți un astfel de atașament emoțional, este mult mai ușor să luați măsuri atunci când este necesar. Tot ce a spus, investițiile imobiliare nu sunt știința rachetelor. Dacă intrați în ochi și vă evitați unele dintre cele mai frecvente capcane ale proprietarilor novici, șansele de succes vor crește exponențial.

related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: