Home Uncategorized 5 moduri de a începe o afacere cu bani puțini sau deloc

5 moduri de a începe o afacere cu bani puțini sau deloc

by admin
Lectură de: 7 minute

Crowdfunding, universitățile și programele guvernamentale pot fi opțiuni atractive pentru persoanele care doresc să înceapă o afacere fără a renunța la prea multă echitate.

Ai ideea următoare de miliarde de dolari. Sau milioane de dolari, sau orice ar fi. Ideea este că e bine și vrei să-i dovedești valoarea. Aceasta este stadiul în care majoritatea companiilor au murit – adică înainte să înceapă. Deoarece cel mai dificil obstacol în calea însămânțării următoarei idei mari este capitalul.

Majoritatea antreprenorilor de prima oară au auzit de firme de capital de risc și de Business Angels. Așa a început Facebook, nu? De ce nu ar trebui să fii tu? Adevărul este că este extrem de dificil și rar pentru primii cronometri să primească finanțare în acest mod. De fapt, prin unele estimări, mai puțin de un procent din startupuri sunt finanțate de Business Angels și de o fracțiune de 1% din CP.

Probleme de găsire a finanțării pentru a începe o afacere

Când căutați finanțare externă, mulți antreprenori se uită la prieteni și la familie. Dar aveți într-adevăr prieteni și familie care sunt capabili și dispuși să plătească 50.000 $, 100.000 $ sau mai mult pentru a vedea dacă ideea ta merită? Și obținerea unui împrumut de la bancă este o perspectivă plictisitoare în care poate fi necesar să vă amenințați casa sau alte bunuri personale. Să nu mai vorbim de cealaltă problemă, chiar dacă obțineți finanțare: renunțați prea mult la compania dvs. prea devreme. Vedeți un cec mare, renunțați la 50% din companie și sfârșesc să-l regreți pentru tot restul vieții.

Acestea sunt, din păcate, probleme care, din păcate, împiedică multe idei bune, inovatoare, să vină dincolo de spatele unui șervețel. Dar ceea ce mulți antreprenori nu știu, mai ales dacă este pentru prima oară în jurul lor, este că există capital care trebuie să fie purtat fără nici un fel de strângere. Iată cinci modalități prin care vă puteți înscrie compania la prețuri ieftine sau chiar gratuit:

1. Subvenții guvernamentale

Știați că puteți găsi bani de finanțare pentru a finanța lansarea dvs. la nivel guvernamental federal, de stat, regional și chiar de la nivel de oraș? Și nici măcar nu vor cere capital. În timp ce ceea ce este oferit va varia în funcție de locația geografică, investițiile în întreprinderi noi au devenit un model în curs de dezvoltare a modului în care guvernul promovează dezvoltarea economică. Investiți în următorul unicorn din regiune și veți crea locuri de muncă și veți atrage talente în zonă.

De exemplu, fabricarea este importantă pentru statul Ohio, motiv pentru care a stabilit programul avansat de fabricare, oferind granturi de până la 500.000 dolari pentru a promova inovația în industria prelucrătoare. Louisiana, un stat cu un important port internațional și un centru de transport maritim, oferă granturi întreprinderilor mici pentru a contribui la creșterea exporturilor.

Aceste tipuri de subvenții concentrate există în state individuale și în sectoarele industriale, atât la nivel de stat, cât și la nivel federal. Fundația Națională pentru Științe, de exemplu, finanțează aproximativ 11 000 de propuneri pe an, care acoperă totul, de la biostiințe până la acțiuni legate de climă.

Programul STEP pentru exportul economic al Louisiana oferă rambursări pentru întreprinderile mici, care sunt fie noi exportatoare, fie primate pentru extinderea pieței. Companiile eligibile pot primi peste 6.000 de dolari pentru lucruri precum taxele pentru cabinele expoziționale, călătoriile și chiar mesele legate de afaceri.

În cele din urmă, Programul de vouchere a fondurilor de inovare din Connecticut oferă granturi de până la 50.000 de dolari pentru a ajuta la plata tehnologiilor, expertizei și dezvoltării prototipului.

Oricât de mulți bani aveți nevoie, și indiferent de sectorul în care vă aflați, există probabil o sumă de bani care ar putea oferi banii de însămânțare pentru a vă mișca ideea înainte. Și deși uneori vor fi anumite stipulații pe care trebuie să le îndepliniți (de exemplu, rapoarte extinse și formulare de prezentat), nu va trebui niciodată să renunți la capitaluri proprii sau să plătiți grantul.

2. Crowdfunding

Probabil ați auzit de Kickstarter sau GoFundMe, dar poate că ele păreau ca niște platforme drăguțe pentru artiști. Se pare că Kickstarter a înregistrat angajamente de peste 4,3 miliarde de dolari. Dacă aveți nevoie de bani pentru semințe, să zicem 20 000 de dolari pentru a vă dezvolta aplicația, mulțimea poate fi răspunsul. În schimb, oferiți produse sau servicii, dar nu trebuie să renunțați la capital, nu trebuie să plătiți dobânzi și ați dezvoltat deja o comunitate de potențiali clienți.

Unele platforme de publicitate au făcut pasul de a finanța în mod special inițierea, în timp ce altele sunt pur și simplu deschise pentru a mobiliza bani în orice scop. Fondată, fondată de foști antreprenori și concentrată pe creșterea capitalului aglomerat pentru întreprinderi noi, a generat peste 80 de milioane de dolari în finanțarea angajamentelor în primul său an. Și Indiegogo, o altă platformă cu antreprenori în minte, a ridicat peste 1 miliard de dolari în finanțarea a peste 650.000 de proiecte.

Hei, dacă crowdfunding ar fi fost suficient de bun pentru Oculus, producătorul de cască cu realitate virtuală, care a fost în cele din urmă achiziționat de Facebook, s-ar putea să funcționeze și pentru tine.

3. Acceleratoare

În timp ce ați putea crede că acceleratorii vă acceptă numai dacă le dați dreptate, acest lucru nu este de fapt adevărat. Există multe programe care oferă același coaching intensiv și resurse pe care acceleratorii de capital joacă, dar minus întreaga parte a capitalului.

ReSET Impact Accelerator, din Hartford, Conn., Oferă un program intensiv de 4 luni menit să doteze antreprenorilor cu abilitățile și resursele necesare pentru a-și mări noul startup. Nu există nici un cost și nu se iau capitaluri proprii. Singura captura este ca trebuie sa traiesti in Hartford.

MassChallenge din Boston, este un accelerator cu zero capitaluri proprii, cu zero costuri pentru companiile din stadiul incipient din mai multe sectoare. Și nu numai că participanții nu costă nimic, dar MassChallenge oferă și premii în valoare de 1 milion de dolari. Absolvenții programului au reușit să-și verifice produsele, să învețe abilitățile critice, să construiască rețele importante și au continuat să genereze fonduri de peste 2,5 miliarde de dolari.

Aruncați o privire în propria dvs. curte și s-ar putea să fiți surprinsi de programele de acolo, care vă vor ajuta să vă luați ideea de a dovedi conceptul cu puțin sau fără costuri.

4. Competițiile pitch

De la debutul tancului Shark, concursurile de pitch au apărut pe întreg teritoriul țării, cu ocazii diferite de premiere. Și spre deosebire de rezervorul de rechini, multe dintre ele nu rezultă din faptul că întreprinzătorii trebuie să renunțe la capitaluri proprii sau să plătească așa-numitul domn Wonderful o grămadă de interes. Luați concursul pentru viitorul premiu urbane din New York City. Doi câștigători primesc un premiu în bani în valoare de 50 000 USD în fiecare an, plus intrarea automată într-un program incubator. În timp ce această competiție este concentrată pe cleantech, probabil există și în sectorul dvs., cu premii variind de la 10.000 $ până la 1 milion de dolari în unele cazuri.

În cealaltă parte a țării, San Diego Startup Week oferă mai multe competiții pe teren pentru companii la o etapă de idei sau semințe, cu premii în numerar începând cu 1.000 $. Evenimentul de pornire de la San Diego oferă și ateliere de lucru, astfel încât antreprenorii pot să-și îmbunătățească cotlet-urile înainte de a lua scenă. Întreprinzătorul revistei Pitch show oferă o gamă largă de structuri de tranzacționare pentru terenurile câștigătoare.

5. Universități

Universitățile oferă burse și premii pentru studenți, facultăți și absolvenți, precum și pentru a oferi resurse pe care noile companii ar putea să le viseze altfel. Nu contează dacă ești student în primăvară sau profesor titular dacă ai o legătură cu o universitate care ar putea fi biletul tău pentru a ridica capitalul de care ai nevoie fără dezavantaje obișnuite.

Științele vieții au o barieră extrem de costisitoare pentru intrarea în întreprinderi, dar universitățile oferă facilități de cercetare și se pot potrivi antreprenorilor cu cercetătorii pentru a-și împinge ideile înainte. Universitatea din Carolina de Sud oferă chiar și propriul său concurs de teren, The Proving Ground, unde studenții și absolvenții pot primi până la 17.500 dolari în bani pentru a-și finanța ideea.

De fapt, se pare că aproape fiecare școală din țară are în prezent concursuri proprii – de la nume mari precum Harvard și MIT la școli de stat precum Universitatea din Georgia.

Dar universitățile fac mai mult decât să ofere premii pentru terenuri – mulți dintre aceștia oferă suport de pornire deplină. De exemplu, iLab din cadrul Universității din Virginia oferă granturi directe, mentorat, un incubator și chiar spații de lucru. Oficiul de cercetare cooperatist al Universitatii Yale a dat 18 granturi de startup de 100.000 de dolari fiecare pentru a reduce decalajul de la cercetarea in faza incipienta pana la crearea de produse biomedicale de succes (ceea ce le-a permis sa obtina 103 milioane dolari din alte surse de finantare).

Antreprenorii nu sunt obligați să se gândească la faptul că guvernul a semănat lansarea lor sau să ia în considerare primirea de bani fără bani. Primul lor instinct este să caute investitori de investiții sau investitori îngeri, iar atunci când nu funcționează, să-și asume datoria cu dobânzi mari plătite. Aceste instrumente de dezvoltare economică pot fi cheia pentru a aduce la viață acea idee pe care ați stat de ceva vreme. La urma urmei, cu bani gratis, ce să pierdeți?

related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: