Home Uncategorized 5 moduri de a scala o afacere de la start-up la o companie imensă, potrivit acestor Titani

5 moduri de a scala o afacere de la start-up la o companie imensă, potrivit acestor Titani

by admin
Lectură de: 4 minute

Este un lucru să începeți o afacere, iar alta să o scalați. Iată câteva sfaturi pentru a vă crește compania în mod masiv de la antreprenorii de vârf și de la consultanții din The Oracles care au făcut exact acest lucru.

1. Creați un sentiment de urgență.

Grant Cardone

Grant Cardone

Aveți nevoie de trei lucruri pentru a mări o afacere. În primul rând, închiriați bine, astfel încât să puteți delega. Nu vei scala niciodată dacă trebuie să te descurci singur. În al doilea rând, alegeți bătăliile. Nu petreceți zile decidând lucruri precum culoarea perfectă a logo-ului – marca dvs. va evolua oricum. Concentrați-vă pe achiziționarea de clienți mai mulți și mai mari. Doriți volum și marjă; așa că începeți de vânătoare pentru jocul mare, nu țânțari.

În al treilea rând, creați urgență. Stabiliți termene specifice pentru acțiuni și realizări. Una dintre cele mai mari greșeli pe care le fac companiile nu funcționează suficient de urgent. Ești într-un maraton, dar include multe sprinteze. Începeți să câștigați cursele mici și veți crea impuls!

2. Rezolvați problemele clienților dvs.

 

Melanie Perkins

Melanie Perkins

Oferirea unei valori reale clienților dvs. este puternică. Importanța sa nu poate fi supraestimată. Oferirea unei soluții la o problemă reală pe care o interesează oamenii va face mult mai ușor să conducă o afacere.

Canva este o dovadă a acestui fapt. În prima lună de lansare în 2013, am avut mai mult de 50.000 de persoane înscrise pentru a utiliza platforma. Șase ani mai târziu, am crescut la peste 15 milioane de utilizatori lunari activi din 190 de țări care au creat peste 1 miliard de proiecte.

3. Deveniți un maestru în vânzarea către avatarul dvs.

Patch Baker

Patch Baker

Mulți oameni vă vor spune să vă concentrați pe o piață de nișă, cum ar fi sănătatea sau bunurile imobile. Nu sunt de acord. Concentrați-vă pe proces, nu pe industrie. De exemplu, am identificat procesele pentru produse la diferite puncte de preț și pentru serviciile de o singură dată față de serviciile lunare. Aflați un sistem și o listă de verificare care funcționează. Odată ce aveți un proces pentru o industrie, îl puteți aplica și altora. Apoi, puteți scala deoarece echipa dvs. face același lucru în mod repetat, astfel încât ei devin experți.

În mod similar, învățați să vindeți mai multe lucruri aceleiași persoane. Obțineți foarte bine la vânzarea către un anumit client “avatar”; atunci puteți să le vindeți alte servicii relevante.

4. Concentrați-vă pe operațiuni, credințe și conducere.

În primul rând, să devii clar despre cel mai bun mod de a utiliza această oportunitate. Apoi, perfecționați operațiile cu procese măsurabile și sistematice pe care le puteți replica în mod consecvent. Înțelegeți ce contribuie cel mai mult la impactul dvs. la un nivel granular și macro și maximizați-l în tot ceea ce faceți. Acest lucru necesită, de asemenea, o echipă și un concept sau un produs mai bun în clasă.

Impingerea pe tine însuți și pe ceilalți la nivele noi necesită o provocare a convingerilor tale despre cât de mari și de puternice poți fi. Credința vă energizează pe voi și echipa dvs. să lucrați mai mult și mai inteligenți. Este un catalizator pentru a gândi, a face și a fi mai mult. Credința conduce la acțiune, ceea ce duce la rezultate; astfel încât cu cât credeți mai înalt, cu atât veți obține mai mult.

5. Înconjurați-vă cu alții care au făcut-o.

Tehnologia înlocuiește rolurile pe care am avut nevoie să le angajăm pentru a accelera procesul de creștere în multe feluri. Dar scalarea afacerii dvs. în 2019 nu este diferită în mod fundamental decât a fost acum 50 de ani. Sfatul meu cel mai bun este sa te inconjoara cu altii care au facut-o.

Au fost deja acolo, au făcut greșeli și au plătit prețul. La început, va trebui să plătiți pentru a intra în cameră cu ei. Dar prieteniile și parteneriatele de-a lungul vieții merită fiecare bănuț.

related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: