Home Știri Alungă monotonia și cumpără un pantof Gregorio Rizo

Alungă monotonia și cumpără un pantof Gregorio Rizo

by admin
Lectură de: 2 minute

Gigantul producător de încălțăminte Gregorio Rizo revine pe piață cu o colecție uimitoare.

Încălțăminte damă, Încălțăminte bărbați

“Alungați monotonia și cumpărați un pantof Gregorio Rizo”- sub acest slogan brand-ul Gregorio Rizo a pornit în aventura sa pe piața româneasca pentru crearea pantofului perfect în urma cu mai bine de 25 de ani.

In 2012 brandul Gregorio Rizo a revenit pe piața romanească , sub aripa firmei mama Gregorio Rizo, marca înregistrata exclusiv in România și Europa.

Daca ideea de business a fost pentru început oferta pe shopping online, in scurt timp de la lansare Gregorio Rizo a deschis propria rețea de magazine pentru a fi aproape de clienții fideli pe care ii consideram partenerii nostri în co-crearea de valoare a brandului.

Toate produsele noaste sunt fabricate în România din cele mai calitative materiale, selectate atent de inginerii noștri și importate din diferite colturi ale lumii Calitatea și design-ul elitist al pantofilor produși, fac din Gregorio Rizo un brand romanesc care pune in valoare, design-ul bazat pe experienta și creativitate, combinând clasicul cu modernismul ,reușind sa execute cu minuțiozitate încălțăminte de cea mai buna calitate la preturi accesibile.

Toată încălțămintea este fabricata din piele naturala cu talpa din piele, ce conferă un plus de eleganta, menita sa va ofere confort maxim pe durata întregii zile, dar mai ales rezistenta în timp. .

Printre produsele noastre, găsiți abordări clasice care pot fi purtate atât la evenimente speciale cat și la ținutele smart-casual, dar și modele extravagante, ce pot fi purtate in combinație cu ținutele mai îndrăznețe. Gregorio Rizo nu este numai un brand de pantofi, este o îmbrățișare fina, o atingere delicata, o călătorie in lumea elegantei,confortului și calității. Brandul nostru nu se mulțumește cu puțin, se reinventează permanent în încercarea de a atinge perfecțiunea și de oferi cu fiecare noua colecție clienților noștri încălțăminte cat mai exclusivista si confortabila. Gregorio Rizo va oferă posibilitatea de a va crea pantofi personalizați la comanda în funcție de personalitate,stil,combinație de culoare si accesorii, astfel încât sa aveți posibilitatea de a va exprima stilul vestimentar individual care va reflecta trăsăturile proprii de personalitate.

related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: