Home Uncategorized Apex Legends – Informații despre joc

Apex Legends – Informații despre joc

by admin
Lectură de: < 1 minute

Dacă te joci Fortnite, știi cât de important este ”să fii cool” în joc. Epic Games generează majoritatea profitului de pe urma titlului cross-platform pornind de la premisa că îți dorești să fiii special în universul virtual al titlului. Din acest motiv, faptul că au renunțat la o felie importantă din profit pentru a veni cu o ofertă precum cea de mai jos, trădează emoțiile in-house create de lansarea Apex Legends de către EA.

Epic Games speră să încetinească valul de migrație al jucătorilor printr-un bonus important alocat celor care pierd o mare parte din timp în jocul video. Detaliile noului proiect sunt menționate în documentul care însoțește update-ul recent la versiunea 7.4.

Ideea de bază este cât se poate de simplă, doar că necesită o perioadă de timp semnificativă in-game. Jucătorii care vor duce la capăt 13 provocări de tip Overtime vor avea acces gratuit la Battle Pass-ul pentru iminentul sezon 8. În mod normal, prețul pentru el este 950 V-Bucks sau aproximativ 10 dolari în bani reali.

related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: