Home Random Aplicația mindfulness care vă poate ajuta să vă concentrați și să realizați mai multe

Aplicația mindfulness care vă poate ajuta să vă concentrați și să realizați mai multe

by admin
Lectură de: 2 minute

Meditatia de meditatie poate fi o adevarata binefacere pentru oricine care are nevoie de ajutor cu stres, nopti nedormite sau concentrare – si aceasta este o descriere perfecta a cateva dintre provocarile cu care te vei confrunta in calitate de CEO al afacerii tale.

Meditația practică în mod regulat dezvoltă rezistența, sporește inteligența emoțională și sporește creativitatea. Sunteți deja ocupat, dar puteți începe meditația de pe telefonul dvs. cu un abonament pe viață pentru Aura Premium.

Aura Premium a fost creat de profesori și terapeuți de meditație de vârf. Vă ajută să eliberați stresul în fiecare zi prin exerciții de meditație cu știință și sprijin științific – veți avea destul timp să le lucrați între întâlniri. Cu toate acestea, Aura ceea ce face Aura într-adevăr se remarcă este accentul său pe inteligența artificială.

Această aplicație utilizează învățarea mașinilor pentru a afla ce aveți nevoie din meditațiile dvs., apoi satisfaceți aceste nevoi cu recomandări specifice. În plus față de opțiunile minunate de trei, șapte sau 10 minute de meditație, veți avea acces la diverse conținuturi de wellness, cum ar fi coaching-ul de viață sau povestiri.

Există un motiv pentru care Aura Premium are un scor apropiat perfect de la peste 15.000 de recenzenți din Apple App Store și încă un top de la peste 7.000 de utilizatori satisfăcuți în Magazin Google Play. De obicei, ar costa 499 dolari pentru a descoperi cum te poate ajuta Aura sa devii un CEO mai bun, dar acum poti obtine un abonament pe viata pentru doar 79.99 dolari.

related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: