Home Hint-uri Ce poți face când te trezești ca să îți poți sporii productivitatea.

Ce poți face când te trezești ca să îți poți sporii productivitatea.

by admin
Lectură de: 3 minute

Dezvoltarea unei rutine perfecte de dimineata care va maximizeaza stilul de viata si predilectiile – in timp ce stoarceti cea mai mare productivitate din zilele dumneavoastra – este un proces procesual si de eroare. Trebuie să vă cunoașteți pentru a personaliza cea mai bună rutină de dimineață, iar o dimensiune nu se potrivește tuturor. De exemplu: Aveți nevoie de cafea pentru a intra chiar în duș? Dacă răspunsul este un “da” răsunător, luați în considerare construirea acestuia în rutina dvs., pregătindu-vă aparatul de cafea cu o seară înainte. În acest fel, vă puteți trezi și puteți lovi imediat comutatorul “on”.

Vestea bună este că unele “bune practici” de dimineață au fost demonstrate pentru a ajuta mogulii de afaceri de succes și antreprenorii să profite la maximum de timpul și energia lor. Aruncați o privire la următoarele 14 diapozitive pentru a vedea care hacuri de rutină de dimineață puteți construi în ritualul dvs. pentru a vă ajuta să creșteți productivitatea și să vă atingeți obiectivele.

Trezește-te devreme

Nu toți oamenii cu experiență sălbatică sunt în vârstă, dar se pare că majoritatea sunt. Richard Branson a spus: “Indiferent de locul în care mă aflu în lume, încerc să mă trezesc în mod curent la ora 5 dimineața. Ridicându-mă devreme, pot să fac exerciții și să petrec timp cu familia, ceea ce mă pune într- înainte de a ajunge la afaceri. ” Branson este însoțit de alți protagoniști celebri, cum ar fi CEO-ul Apple, Tim Cook (4 dimineața), CEO-ul Twitter Jack Dorsey (5 dimineața) și președintele executiv al Starbucks Howard Schultz (4:30 a.m.).

Cercetările sugerează că mulți oameni de succes se trezesc bine înainte de începerea zilei de lucru. Făcând același lucru, vă puteți face timp să vă exerciți, să vă plimbați câinele, să meditați, să vă petreceți timp cu familia și să faceți un salt în ziua în care vă faceți uz de îndatoririle voastre.

Începeți dimineața cu o seară înainte.

Numai până la sfârșitul unei zile de lucru înțelegeți în mod clar ce trebuie să faceți în următoarea zi de lucru. Deci, înainte de a vă deconecta, faceți o listă cu ceea ce doriți să faceți în ziua următoare, cum face investitorul Kevin O’Leary și antreprenorul Shark Tank.

El a spus: “Înainte de a dormi, scriu trei lucruri pe care trebuie să le fac în dimineața următoare, înainte să primesc un telefon, să scriu un text sau un e-mail sau să vorbesc cu altcineva, cu excepția familiei mele. Și pot fi lucruri aleatorii, cum ar fi “Apelați-vă fiica la școală și întrebați dacă a făcut asta sau asta” sau “Închideți o afacere”. Ceea ce am descoperit a fost când ai făcut cele trei lucruri, restul zilei devine uimitor de productiv.

Faceți mai întâi cel mai greu lucru de pe lista dvs. de sarcini.

Autorul Mark Twain este citat pentru a spune: “Mâncați o broască vie în primul rând dimineața și nimic mai rău nu se va întâmpla cu tine în restul zilei.” Zicala sugerează să vă îndepliniți mai întâi sarcina cea mai dificilă, iar aceste cuvinte au fost îmbrățișate și demonstrate de către overachievers pentru generații după.

Gina Trapani, redactoră fondatoare a Lifehacker.com, a dat-o să preia de ce: “Primul lucru de dimineață este că mintea este clară, biroul este liniștit și nu ai ajuns în șase direcții diferite – totuși. Este o singură șansă să acordați prioritate celui care vă interesează cel mai mult, înainte ca telefonul dvs. să înceapă să sune și mesajele primite de la poșta electronică să înceapă. Prin eliminarea a ceva important în lista dvs. de lucru înainte de orice altceva, veți obține atât impuls și un sentiment de realizare înainte de 10 a.m. “

related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: