Home Știri Chinezii deschid în România o fabrică de 17 mil. euro.

Chinezii deschid în România o fabrică de 17 mil. euro.

by admin
Lectură de: < 1 minute

Valoarea investiției a fost de 17 milioane de euro pentru fabrica specializată în producția de aparate de iluminat din Brăila. mai exact, noua unitate de producție a companiei Glorious Lighting

Compania, în primă fază, dorește să aibă 200 de persoane angajate și plănuiește să mai investească, în următorii cinci ani, 15 mil. euro și să ajungă la un număr de 800 de angajați

În prezent, fabrica are aproximativ 110 angajaţi.

Odată cu finalizarea fabricii, Brăila devine, de asemenea, locaţia Centrului European pentru producţie, dar şi Hub-ul companiei pentru operaţiuni în alte regiuni ale Europei.

În anul 2016, InvestRomania a avut primele discuţii cu reprezentanţii grupului, în vederea analizării extinderii acestuia în Europa.

Grupul Liting Universal a primit în anul 2017, de la statul român, un ajutor de 1,3 milioane de euro pentru fabrica deschisă la Brăila pe locul fostului Centru Comercial Armonia, specializată în producţia de lămpi, veioze şi alte produse electrice de iluminat locuinţe, în special bazate pe tehnologie LED.

Întreaga linie de producţie a grupului investiţional vizează atât partenerii acestuia din România, cât şi restul Europei.

Liting Universal Group este o companie din China, cu cifră de afaceri de 80 de milioane de dolari. Glorious Lighting SRL din Brăila, înfiinţată pe 17 martie 2017, are unic asociat persoana juridică Liting Universal din Shanghai, China.

related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: