Home Random Cinci lucruri putin stiute despre zodia Leu

Cinci lucruri putin stiute despre zodia Leu

by admin
Lectură de: 2 minute

1. Nativul din zodia Leu are o ambiție infinită, dar asta poate să-i aducă în egală măsură succese fulminante sau prăbușiri apocaliptice. Toată viața Leului curge între extreme.

2. Una din nevoile fundamentale ale nativului Leu este respectul. Vrea să fie apreciat, iubit, laudat, respectat. Poți să adomi toate orgoliile și patimile unui Leu doar dacă îl lauzi și dacă îi spui că este bun și priceput.

3. Leul nu înțelege, nu tolerează și nu suportă nici o meschinărie, răutate sau josnicie. Un Leu nu poate face rău cuiva pentru că noblețea lui sufletească este infinită. Știindu-se superior tuturor, are un profund sentiment al justiției și se așează pe sine deasupra tuturor.

4. Nativul Leu este un excelent camarad și sfătuitor, este un aliat, un prieten sincer și niciodată un adevărat dușman. Are însă explozii de furie în care nu mai vede nimic și poate provoca catastrofe pentru care se va căi amarnic, îndată ce se va calma. Nu lua niciodată în serios un Leu furios, pentru că nimic din ce spune sau promite nu va face. Este dominator, posesiv, dar niciodată nu se va manifesta brutal, prin forță, ci printr-o presiune constantă căreia este imposibil să-i rezisti. Sentimentele sale puternice îl pot face instabil emoțional, aventuros, egoist și, uneori, gelos.

5. Este dependent de soare, de vara, iubește călătoriile, este dependent de carne și de toate alimentele galbene, portocalii și rosii: ouă, morcovi, gutui, portocale, caise etc. Îi plac lucrurile strălucitoare, neobișnuite și uneori poate deveni caraghios pentru ca are tendința de a se împopoțona.

Compatibilitate cu alte zodii. Se înțelege foarte bine cu nativii din Berbec, Săgetător, Balanță, Gemeni, Scorpion și Taur. Au mereu conflicte cu nativii din Vărsător, Fecioară și Rac.

related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: