Home Tutoriale Cum poți schimba contul AdSense de pe persoană fizică pe persoană juridică

Cum poți schimba contul AdSense de pe persoană fizică pe persoană juridică

by Andreiași Marian
Lectură de: 2 minute

AdSense nu permite titularilor de cont să schimbe un cont individual într-un cont de companie sau invers, dar puteți să anulați un cont și să difuzați aceleași unități de anunțuri pe același domeniu sub un alt nume. Procesul este mai lung, dar este important să introduceți informații exacte atunci când treceți de la o persoană la o afacere. Nu există nicio diferență în menținerea unei afaceri sau al unui cont individual, altul decât faptul că plățile primite merg către o companie în loc de o persoană fizică.

Anulați contul dvs. individual AdSense

1. Pregătește-ți contul AdSense pentru anulare. Eliminați toate unitățile de anunțuri de pe site-ul dvs., luând în considerare dimensiunile utilizate și locațiile pe care le-ați plasat anunțuri. Eliminați toate blocările care opresc plata în contul dvs. și descărcați toate rapoartele pe care doriți să le arhivați.

2. Descărcați toate rapoartele de performanță de care aveți nevoie pentru propriile dvs. înregistrări. Pentru a descărca rapoarte de performanță, faceți clic pe Rapoarte de performanță urmate de “Export CSV”.

3. Conectați-vă la contul dvs. AdSense și accesați “Setările contului” din fila “Acasă”.

4. Faceți clic pe “Închideți contul”. Selectați motivul închiderii contului dvs. din lista verticală (puteți utiliza “Altele”) și acceptați termenii și condițiile. Când sunteți gata, faceți clic pe “Continuați” și Google vă va informa că a fost trimis un e-mail pentru a confirma că doriți să anulați contul. Urmați instrucțiunile din acest e-mail pentru a finaliza anularea contului dvs. AdSense individual.

Creați un cont de afaceri AdSense

  1. Înscrieți-vă la AdSense cu ajutorul contului Google asociat companiei dvs. Dacă nu aveți un cont Google, îl puteți crea în timpul procesului de înscriere pentru AdSense. Vi se va solicita adresa de e-mail și o parolă, iar apoi veți completa un formular CAPTCHA. După ce ați terminat, faceți clic pe “Creați contul meu”.
  2. Specificați domeniul în care veți afișa conținutul și apoi selectați limba principală. Acceptați politicile de produs și faceți clic pe “Continuați”.
  3. Completați detaliile beneficiarului, inclusiv numele unei companii care se potrivește cu contul bancar asociat companiei dvs. Specificați, de asemenea, numele complet al persoanei care va acționa ca reprezentant al companiei dvs.
  4. Faceți clic pe “Trimiteți cererea mea” și așteptați un răspuns de la echipa AdSense. Răspunsul va veni prin e-mail și va conține un link pentru a vă încheia înregistrarea ca o afacere.
  5. Verificați pagina “Setări de cont” pentru “Informații despre cont” și verificați dacă tipul de cont este “Afacere”.

related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: