Home Idei de afaceri Cum să faci bani pe Facebook

Cum să faci bani pe Facebook

by admin
Lectură de: 2 minute

După cum știți, Facebook este utilizat de peste 9.600.000 oameni numai în România, conform facebrands.ro, însă, ca o mică diferență de YouTube, pe acesta nu îți poți monetiza conținutul la fel (ahh, ce bine era dacă puteai face asta..). Însă, mai jos vei găsii o metodă prin care poți face bani de pe Facebook.

Totul se rezumă la a atrage o audiență cât mai mare pentru a promova diferite produse, de data asta vom folosii metoda de tip marketing afiliat

Ce înseamnă marketing afiliat?

Marketing-ul afiliat este marketing bazat pe performanţă. În marketing afiliat avem de-a face cu 3 entităţi: furnizorul, afiliatul şi utilizatorul.

Furnizorul este cel care deţine produsul şi vrea să îl vândă pe Internet.

Afiliatul este acea persoana care deţine 1 sau mai multe site-uri, are acces la o audienţă şi doreşte să vândă acesteia produsele furnizorului.

Utilizatorul este cel care cumpără produsele furnizorului, însă prin link-urile pe care afiliatul le pune la dispoziţie.

Obţine anunţuri publicitare – Devino afiliat

Odată ce ai făcut rost de un număr mare de urmăritori loiali este cazul să începi să te gândeşti cum să faci bani din asta.

Înscrie-te ca partener afiliat la 2paraleProfitshare etc. Este ușor de făcut și în acest fel vei obține acces la o mulțime de alte tipuri de anunturi. Ai nevoie de doar câteva minute pentru a completa informatiile standard de pe site-urile lor și apoi poţi începe.

Fă o pagină specială pentru o anumită categorie de produse. De exemplu, să spunem că eu aș vrea să vând piese auto și voi face pagina Piese Auto 247, pe această pagină voi pune imagini și link-uri alese de la profitshare cu tot felul de piese, din care, pe fiecare comandă eu voi primii un comision

related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: