Home Tutoriale Cum să faci bani pe net cu AdSense

Cum să faci bani pe net cu AdSense

by admin
Lectură de: 2 minute

Google AdSense, folosit și pentru monetizarea conținutului de pe YouTube te poate ajuta să faci lunar prin site-ul tău foarte mulți bani!

AdSense este o aplicație de publicitate de la Google. Proprietarii de site-uri se pot înscrie în program și pot afișa reclame de tip text, imagine sau video pe site-urile personale. Aceste reclame sunt administrate de Google și generează venituri fie pe click fie pe afișare.

Proprietarii de website-uri care au minim 18 ani si un site legala se pot inscrie in acest program si pot afisa reclame de tip imagine, video si/sau text. Este un sistem care genereaza o anumita suma de bani pe click sau pe afisare.
Mai exact, Adsense preia anunturile care sunt facute prin intermediul Google AdWords si le distribuie celor care s-au inscris in program (peste 1 milion de site-uri).

AdSense, înca din anul 2017 au făcut procesul de aprobare cât mai greu, chiar și metodele de verificare s-au îmbunătățit, de exemplu, dacă dai click pe propriile reclame vei fii prins și vei avea contul suspendat pe o lună, dacă în această perioadă vor găsii și alte probleme pe site-ul tău vei primii suspendare permanentă.

#1. Creează-ți contul

Primul pas pentru a începe monetizarea este creearea contului (logic, nu?). Așadar intră pe Google AdSense și apasă pe sign up, automat vei fii conectat cu contul gmail. Mai departe vei fii trimis către o pagină unde vei adăuga datele site-ului și după vei începe puțin din procesul cum să faci bani pe net cu AdSense.

Cum să faci bani pe net cu AdSense

Cum să faci bani pe net cu AdSense

După ce completezi toate căsuțele, singurul lucru care mai este necesar este să adaugi pe site codurile de anunț, acestea pot fi automate (care sunt responsive și se plasează în mare parte automat) sau la anumite dimensiuni pe care le selectezi tu. După asta vei primii un răspuns, de obicei poate dura câteva ore, dar poate dura și 3 zile

Sfaturi pentru a face bani online prin AdSense

  • Bazează-te pe Optimizarea SEO, acest lucru îți va aduce un trafic constant, în funcție de ce rezultate ai, vei avea un profit de același fel.
  • Plasează anunțurile într-un mod inteligent, nu încerca să faci ca anunțurile să nu pară reclame.
  • Folosește-te de diferite forumuri pentru ați promova site-ul, acest lucru te va clasa și în Google.
  • Promovează-ți site-ul cât mai mult, cineva tot va da click pe reclamele tale, în plus, primești ceva $ și pe CPM

 

related posts

2 comments

E-uri aprilie 14, 2019 - 1:31 pm

Dacă ai un blog de nișă se fac bănuți. Nu mulți, dar 100 – 150 de euro pe lună tot ies. Toți avem rate de plătit și vorba aia.. cine îți dă 100 de euro lunar gratis?

Toate cele bune,

Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: