Home Hint-uri Cum să obțineți un grant pentru afacerea dvs.

Cum să obțineți un grant pentru afacerea dvs.

by admin
Lectură de: 4 minute

Bani gratis pentru a începe afacerea dvs. Ar putea fi ceva mai bun? Deși proprietarii de afaceri mici visează să primească fonduri nerambursabile pentru a-și finanța lansarea, aceste granturi nu sunt nici bune, nici ușor de obținut. Cu toate acestea, persoanele sau organizațiile care știu unde să le găsească și cum să le solicite în mod eficient sunt mai multe șanse de reușită. Înainte de a investi timpul și energia în găsirea și solicitarea unei granturi pentru întreprinderi mici pentru lansarea dvs., este important să înțelegeți ce criterii există pentru granturile de pornire și să decideți dacă afacerea dvs. sau industria particulară se califică sau nu.

Ce este un grant de pornire Small Business?

Granturile de pornire sunt pur și simplu o sumă de bani pe care grupurile le oferă companiilor mici și organizațiilor nonprofit pentru a le ajuta în munca lor. Granturile nu sunt ca împrumuturi, deoarece nu trebuie să oferiți garanții sau să plătiți comisioane sau dobânzi târzii. De fapt, întreprinderile nu trebuie să plătească deloc granturi. În esență, banii sunt gratuite.

Majoritatea solicitanților de granturi pentru afaceri inițiale solicită fonduri pentru proiecte cu parametri specifici și rezultate măsurabile. Finanțarea acordată de obicei vine cu limitări privind modul în care poate fi cheltuită. De exemplu, dacă solicitați o subvenție pentru a acoperi costurile pentru semințe și echipamente pentru un proiect agricol și pentru a primi finanțarea, dar utilizați aceste fonduri pentru a plăti personalul, poate fi necesar să plătiți fondurile înapoi. Mai important, ai fi vinovat de fraudă.

Dacă beneficiați de o subvenție de inițiere pentru o întreprindere mică, este imperativ să respectați instrucțiunile de contabilitate și de raportare ale finanțatorilor și să cheltuiți banii numai pentru ceea ce acoperă subvenția.

Cine se califică pentru o finanțare Small Business Startup?

În cazul acordării de către întreprinderile mici și mijlocii a unor subvenții pentru întreprinderi mici, nu sunt disponibile pentru a începe o afacere, a achita datoriile sau pentru a acoperi cheltuielile operaționale. Și cu excepția cazului în care afacerea dvs. este non-profit sau lansarea unui proiect legat de domenii precum știința, cercetarea medicală sau educația, subvențiile guvernamentale pot fi foarte greu de găsit. Acestea fiind spuse, există granturi de pornire pentru întreprinderi mici pentru anumite tipuri de afaceri și proprietari, inclusiv:

inovatori
Afacerile verzi
Afaceri rurale
Femei, întreprinderi veteran sau minoritare
Organizații nonprofit
Din nefericire, punerea subvenției pentru inițierea unei afaceri mici în motorul dvs. de căutare nu vă va oferi neapărat o listă actualizată sau completă a granturilor disponibile organizate de tipul de companie. Ghidul nostru pentru granturile de afaceri mici este un loc pentru a începe căutarea. Alte locuri de cercetare includ:

Granturi listate de guvern
Small Business Research Innovation și programe de transfer de tehnologie pentru întreprinderi mici
Centrele de dezvoltare a afacerilor mici de stat
FedEx Small Business Grant
Asociația Națională pentru Lucrătorii Independenți
USDA Programul de granturi pentru întreprinderile rurale
Cum să aplicați pentru o finanțare pentru întreprinderi mici pentru pornirea dvs.
Deși granturile pentru întreprinderile mici de pornire sunt dificil de obținut, există lucruri pe care le puteți face pentru a crește șansele. Luați în considerare faptul că producătorii de granturi caută aplicații puternice.

Menționați obiectivele în mod clar, includeți un plan de afaceri bine construit și asigurați-vă că bugetul este realist.
Obiective măsurabile de stat pe termen scurt și lung, precum și metodologia dvs., repere și orare.
Aduceți experți externi, după cum este necesar și adecvat; un contabil sau un consultant poate adăuga credibilitate procesului dvs. de aplicare.
Unele organizații oferă ateliere de lucru pentru potențialii solicitanți de finanțare, unde puteți afla mai multe despre ce anume caută finanțatorii și cum să adaptați cererea la nevoile lor. Rețineți că toți solicitanții trebuie să respecte reguli stricte. Nu oferiți finanțatorului mai mult sau mai puțin decât ceea ce este solicitat. Asigurați-vă că aplicația dvs. este completă și exactă. O aplicație incompletă sau una care conține informații inexacte nu va fi luată în considerare.

Mai presus de toate, nu uitați să știți cum intenționați să utilizați fondurile solicitate și, dacă obțineți grantul, asigurați-vă că utilizați fondurile numai pentru scopul declarat.

Linia de fund
Toate subvențiile pentru afaceri sunt extrem de competitive. Odată ce ați cercetat granturile disponibile și ați decis să aplicați, ați putea decide că procesul de aplicare nu este potrivit pentru abilitățile dumneavoastră și că aveți nevoie de ajutor profesional. Ai putea participa la o clasă de acordare de burse, sau să trimiți un angajat. O altă opțiune ar fi să angajezi un cercetător experimentat și să-ți scriu propunerile de finanțare pentru inițierea afacerilor. Indiferent de modul în care abordați procesul de depunere a cererilor de finanțare, recompensele sunt disponibile pentru proprietarii de afaceri mici care au pus timpul și energia să depună o propunere completă și convingătoare.

related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: