Home Hint-uri Cum sa vinzi printabile digitale online

Cum sa vinzi printabile digitale online

by admin
Lectură de: 6 minute

Căutați o modalitate de a obține venituri pasive pe Internet? Luați în considerare crearea și vânzarea de tipăriri digitale online. Mai jos veți afla tot ce trebuie să știți despre cum să faceți printabile să vândă pe Internet.

Ce sunt imprimabilele?

Imprimantele sunt exact așa cum sună; documente care pot fi tipărite și utilizate de consumatori. Astăzi, oamenii au nevoie de organizare, planificare și multe altele, iar ei cumpără printabile pentru a ușura aceste sarcini. Exemple de tipăriri pe care le puteți face includ:

Planificatorii calendarului
Proiectanții proiectului (de exemplu, repararea acasă a DIY sau planificarea socială a afacerilor sociale)
Planificatorii meselor
Planificatorii financiari
Planificatori de dietă și / sau fitness
Trackers (adică pierderea în greutate, rambursarea datoriilor etc.)
Foi de colorat (pentru copii și adulți)
Abțibilduri
Jurnale
Liste de verificare
Foi de lucru
Spreadsheets
Registre de lucru
Template-uri
Staționar

Dacă faceți liste sau creați propriul sistem de organizare a proiectelor, ideilor și a dos-urilor, este posibil să creați o imprimantă și să o vindeți online.

Cum sa faci tipografia sa vinzi
Trei lucruri care fac vânzarea printabile o idee de afaceri de origine mare sau plus față de afacerea dvs. existente sunt următoarele:

Nu aveți nevoie să fiți un design grafic sau desktop pentru a le crea.
Instrumentele de care aveți nevoie pentru a crea și a vinde printabilele dvs. sunt accesibile, multe dintre ele fiind gratuite.
Este o opțiune pasivă de venit în faptul că o creați o dată și faceți bani din ea mereu și din nou.

Instrumentele și resursele de care veți avea nevoie depind în parte de ceea ce intenționați să creați, dar aici este o listă a nevoilor comune:

PROCESOR DE CUVINTE
(adică Word sau Google Docs)
SPREADSHEET
(adică Excel sau foi Google) O foaie de calcul este o modalitate ușoară de a crea liste de verificare și alte elemente care sunt listate în rând sau în coloană.
DESKTOP DESIGN SOFTWARE
Acest lucru nu este necesar, dar dacă aveți deja unul, cum ar fi MS Publisher sau Adobe InDesign, poate crea mai ușor printuri dacă aveți nevoie de un design mai complicat și de formatare care nu este oferit printr-un software de procesare a textului.
PDF CREATOR
Puteți salva, de obicei, documentele ca PDF sau puteți găsi online producători de PDF-uri gratuite. Dacă doriți ca tipărirea dvs. să fie completă online, puteți utiliza documentul PDFescape pentru a crea casetele de umplere în PDF.
GRAFICĂ
Există multe resurse grafice gratuite și cu costuri reduse, dar asigurați-vă că acestea sunt licențiate pentru uz comercial înainte de a le utiliza.
GRAFIC DESIGN SOFTWARE
Canva este o resursă excelentă pentru crearea de printuri în sine sau a logourilor și a altor grafice de care aveți nevoie. O altă opțiune este PicMonkey.
PROIECTARE MACHINE SOFTWARE
Acest lucru este deosebit de util dacă creați autocolante sau tipăriți prin tăiere și doriți să adăugați marcajele de înregistrare, astfel încât clienții dvs. să poată utiliza cu ușurință mașina lor de tăiere pentru a le elimina. Dacă nu faceți ceva care ar trebui să fie tăiat, nu aveți nevoie de acest lucru.

Crearea imprimabilului
Dacă nu sunteți o persoană capabilă să înțelegeți grafic, căutați modul în care ceilalți își modelează printabilele pentru idei cu privire la modul de formare a tipăririi. Locurile bune pentru a găsi tipărite de eșantioane sunt pe Pinterest, Google Images și / sau Etsy.

Nu doriți să copiați ceea ce fac ceilalți, dar verificarea altor tipărite vă poate ajuta să înțelegeți modul în care utilizatorii folosesc culoarea, fontul și designul pentru a le face tipăribilele atractive și utile.

Iată și alți pași în modul de a face ca printabilele să poată fi vândute:

Faceți o listă cu idei imprimabile. Este puțin probabil să vă trăiți pe un singur tipărit dacă nu este un planificator fantezist. Este mai rapid și mai ușor să tipăriți o singură pagină care să poată fi vândută individual sau ca pachet. Dacă este posibil, fă-le legată. De exemplu, puteți să aveți un planificator de meniuri pentru ceta dieta, o listă de gustări cetonice, un tracker de produse alimentare și un tracker pentru scăderea în greutate.
Schițați-vă ideile de design pe o bucată de hârtie. Acest lucru vă poate ajuta să vă reduceți ideea și să efectuați rapid ajustări.
Decideți asupra schemei dvs. de culori, a siglei și a altor caracteristici de marcare. Mențineți legătura cu numele firmei dvs. și de firmă, dacă adăugați la afacerea dvs. existentă. Numele dvs. de companie trebuie să fie inclus pe imprimabil, astfel încât clienții să poată găsi și cumpăra cu ușurință de la dvs. din nou
Creați-vă tipărirea. Planificați dimensiunea imprimării dvs. în avans. Dacă utilizați o foaie de calcul pentru o imprimantă 8 ½ X 11, asigurați-vă că rămâneți în coloanele și rândurile pentru acea dimensiune. Dacă proiectați un planificator, poate doriți să faceți o varietate de dimensiuni pentru a se potrivi celor mai des întâlniți planificatori, cum ar fi A-5 (5.8 “X 8.3”), clasic (5.5 “X 8.5”), personal 6.75” ). Dacă proiectați un anumit planificator, cum ar fi Filofax sau Happy Planner, verificați dimensiunile pentru a vă asigura că creați ceva care să se potrivească.
Testați tipărirea imprimabilă pentru a vă asigura că aceasta apare corect pe pagina tipărită. Dacă creați ceva pe care oamenii îl vor introduce în planificator, asigurați-vă că ați lăsat spațiu suficient pentru găuri fără a tăia designul.
Prețul imprimabil. Este posibil să trebuiască să testați prețuri diferite pentru a găsi prețul la loc dulce care generează o mulțime de vânzări. Puteți obține o idee despre un preț de pornire din ceea ce alții plătesc pentru un produs similar. De asemenea, va trebui să țineți cont de costurile generale, cum ar fi comisioanele Etsy sau taxele de găzduire web. Un avantaj pentru printabilele digitale este că, odată creat, acestea pot fi vândute mereu și repede fără mai multă muncă sau materiale, deci costurile aeriene sunt scăzute.
Vânzarea tipăririi online
Cea mai rapidă și mai ușoară cale spre st

arta de vânzare printuri dvs. este de a crea un magazin Etsy, un go-site pentru multe tipuri de printables.

Alte opțiuni online pentru vânzarea tipăririi dvs. includ Fiverr și Market Creative.

Dacă doriți mai mult control asupra afacerii dvs. imprimabile, vă puteți construi propriul magazin online. Shopify este o resursă populară pentru proprietarii de afaceri printabile, dar există și alte opțiuni de comerț electronic pe care le puteți utiliza pentru a construi un magazin online la prețuri accesibile.

În cele din urmă, vă puteți construi propriul site web pentru a vinde tipărirea dvs. Acest lucru vă oferă cel mai mult control asupra afacerii dvs., dar necesită puțin mai multă tehnologie – cum să construiți. Puteți crea un site WordPress și puteți adăuga un plugin pentru comerțul electronic sau puteți utiliza un șablon și opțiuni de comerț electronic furnizate prin intermediul unei gazde web.

Marketingul afacerii dvs. imprimabile
Chiar dacă printabilul dvs. se află pe un site popular, cum ar fi Etsy, va trebui să comercializați produsul. Consumatorii au multe opțiuni pentru descărcarea și imprimarea resurselor. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să ieșiți în evidență:

Dacă aveți o afacere existentă, adresați-vă clienților sau clienților dvs. curenți, prin e-mail și prin mass-media socială, permițându-le să știe despre tipărirea dvs.
Dă-o singură imprimantă gratuit ca generator de plumb sau upgrade de conținut pentru înscrierea în lista de e-mailuri. Acest lucru vă oferă șansa de a vinde printabile plătite în listă.
Cercetați și utilizați cuvintele cheie pentru a ajuta motoarele de căutare și platforma de vânzare (adică Etsy) să vă clasifice cel mai bine produsul.
Scrieți și distribuiți articole legate de tipărirea dvs. și duceți bio-ul la pagina de vânzări sau la magnetul de plumb.
Porniți un blog sau un canal YouTube în legătură cu subiectul dvs. printabil.
Rulați anunțuri Facebook care vizează cel mai probabil cumpărător pentru imprimabil.

related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: