Home Management Cursuri de antreprenoriat pentru tineri sustinute de Banca Transilvania

Cursuri de antreprenoriat pentru tineri sustinute de Banca Transilvania

by Mihai Cristian
Lectură de: < 1 minute

Accesul la cursurile de antreprenoriat pentru tineri susutinute de Banca Transilvania costa in mod normal  950 de lei insa Banca Transilvania finanteaza aceste cursuri cu 8 burse care acopera integral taxa de inscriere

Este numit  Spark Week – The Future Entrepreneurs Festival si evenimentul va avea loc in Bucuresti in perioada 26-31 August si va fi sustinut de Banca Transilvania la adresa : str. Semilunei, nr 4-6, dar și la sediile altor afaceri, locații outdoor sau cafenele din Capitală.

Tinerii interesati sa devina antreprenori pot accesa formularul prin intermediul acestui link :formularul de înscriere, AICI.

Vor fi selectati doar primii 8 tineri care arata ca au un spirit intreprinzator .Aceasta va fi o experienta ,dar si o provocare pentru tinerii liceeni sau studenti care pe perioada verii vor sa invete sa-si construiasca propria lor afacere ,si sa descopere daca rolul de antreprenor li se potriveste

Banca Transilvania sustine activ educarea noii generatii si prin proiecte extrascolare, proiecte care sa-i ajute pe tineri sa isi dezvolte diferite aptitudini: de business, relationare, public speaking, leadership.

related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: