Home Știri afaceri Dedeman încheie achiziția de clădiri de birouri în Cluj Napoca în valoare de 100 milioane EUR

Dedeman încheie achiziția de clădiri de birouri în Cluj Napoca în valoare de 100 milioane EUR

by admin
Lectură de: < 1 minute
A fost finalizată vânzarea Oficiului Cluj-Napoca de către Ovidiu Sandor și fondul de investiții NEPI Rockastle către grupul Dedeman. Aceasta este cea mai mare tranzacție care implică un proiect de birou realizat vreodată în afara Bucureștiului și reprezintă un nou punct de referință în ceea ce privește prețul și lichiditatea activelor imobiliare primare din orașe secundare, a comentat compania de consultanță imobiliară JLL.

JLL a reprezentat compania Mulberry Development, o companie deținută de Ovidiu Sandor, în această afacere. “Este un reper major pentru piata imobiliara locala: cea mai mare tranzactie a unui bun imobil intr-un oras secundar semnat in ultimii zece ani si prima din aceasta dimensiune in care ambele parti sunt antreprenori romani de prestigiu”, a spus Andrei Văcaru, Șeful piețelor de capital JLL România.

Părțile implicate în tranzacție nu și-au dezvăluit valoarea, însă portalul local de afaceri Profit.ro la estimat la peste 120 de milioane de euro.

Aceasta a fost cea de-a doua achiziție imobiliară de mari dimensiuni realizată de grupul Dedeman, după proiectul The Bridge din București, finalizat anul trecut.

related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: