Home Știri Facebook declară că problemele care au afectat platformele sale au fost rezolvate

Facebook declară că problemele care au afectat platformele sale au fost rezolvate

by admin
Lectură de: < 1 minute

Facebook Inc (FB.O) a declarat miercuri o problemă cu încărcarea sau trimiterea fișierelor media pe aplicațiile și platformele sale a fost rezolvată.

La începutul zilei, mulți utilizatori la nivel global nu au putut să trimită și să primească imagini, videoclipuri și alte fișiere prin intermediul platformelor sociale media, inclusiv WhatsApp și Instagram, iar compania social media a declarat că se străduiește să remedieze problema.

“În timpul uneia dintre operațiile noastre de întreținere de rutină, am declanșat o problemă care face dificil pentru unii oameni să încarce sau să trimită fotografii și videoclipuri”, a spus Facebook.

Facebook, care primește zilnic zeci de milioane de dolari din veniturile din publicitate, a refuzat să comenteze atunci când a întrebat dacă va restitui afaceri.

Într-un incident similar din martie, compania a declarat că va lua în considerare rambursarea agenților de publicitate pentru expunerea pierdută. “Perturbarea pare să fie legată de o problemă internă a infrastructurii sau a aplicației”, a declarat ThousandEyes, o companie care monitorizează traficul pe internet la nivel global.

related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: