Home Știri Facebook doboară tinder adăugând serviciile de dating pe aplicație

Facebook doboară tinder adăugând serviciile de dating pe aplicație

by admin
Lectură de: 3 minute

Facebook doboară Tinder și devine competitorul aplicațiilor de dating din momentul în care Facebook Dating va fi lansat în cele 14 țări anunțate. Facebook dating aduce noi funcționalități precum: profil separat de dating și Secret Crush. Schimbările majore au fost anunțate la Conferința F8.

Executivii care s-au perindat pe scena Conferinței F8 au folosit cel mai des cuvintele ”Confidențial”, ”privat”, ”sigur”

Mark Zuckerberg a anunțat lumea că ”astăzi vom vorbi despre o platformă socială bazată pe confidențialitate” și a încercat să fie simpatic cu o glumiță pe seama reputației boțite a Rețelei:

”Știu că nu sunt prea mulți oameni care să și creadă că suntem serioși în privința asta.. Știu că nu avem chiar cea mai bună reputație – asta, ca să mă exprim indulgent – în ce privește confidențialitatea….”

Fondatorul Facebook a făcut o pauză studiată…, a râs cam de unul singur și a continuat netulburat: ”…dar mă angajez să facem chestia asta cum se cuvine!” Pe marele ecran din spatele lui au apărut principiile noii viziuni:

 • Interacțiune privată
 • Criptare
 • Efemeritatea conținutului
 • Siguranță
 • Interoperabilitate
 • Stocare sigură a datelor

Mesageria privată, grupurile mici și story-urile. Acesta este capitolul următor pentru serviciile Facebook a spus fondatorul și, după ce ne-a avertizat că noua viziune de confidențialitate ”nu se va întâmpla peste noapte” noutățile au venit pe bandă rulantă. Să le inventariem rapid:

 • În primul rând ne angajăm să lucrăm ”la vedere”. În al doilea rând vrem să ne asumăm un rol mai proactiv și să ne asigurăm că toți partenerii și dezvoltatorii noștri folosesc serviciile noastre cu bune intenții.
 • Construim, de asemenea, o infrastructură bazată masiv pe tehnologie și refacem toată această infrastructură pe care se bazează compania pentru a sprijini această viziune de confidențialitate…

Prieteni noi, relații noi

 • Utilizatorii se vor putea conecta nu doar cu persoanele pe care le știu deja ci și cu oameni cu care nu se cunosc – funcția de numește ”Meet new friends” – și vor putea chiar să înceapă noi relații.
 • Profilul de dating va fi diferit de profilul principal iar cei interesați de noi cunoștințe le vor putea găsi pe Facebook, pe baza unui algoritm de potriviri – pasiuni, loc de reședință, studii, evenimente de interes comun.
 • Activitățile din profilul de dating vor fi vizibile doar celor interesați de persoana respectivă. Tocmai a fost anunțată extinderea Facebook Dating în 14 țări, pe lângă cele 5 în care era deja disponibil și în SUA, spre finalul anului.
 • Secret Crush – ingredientul cu care Facebook vrea să provoace poziția aplicațiilor de dating precum Tinder e o funcție specializată a Facebook Dating care permite crearea unei liste scurte, confidențială. Dacă și una dintre persoanele din lista scurtă, te adaugă, la rându-i pe lista sa scurtă, Secret Crush face ”lipeala”.
 • Reprezentanții Facebook au reafirmat că toate interacțiunile din Facebook Dating vor fi sigure, confidențiale și vizibile doar pentru persoanele din cercul restrâns de dating.

Reproiectare și la Instagram

 • Camera Instagram va fi mai simplă și mai ușor de utilizat. Va avea un ecran care va permite utilizatorilor să fie mai creativi și să creeze postări chiar dacă nu au o imagine sau un videoclip.
 • Noua versiune lnstagram testează, deocamdată în Canada, afișarea rezervată a like-urilor (le poate vedea doar titularul contului) și își propune să reducă postările agresive înclusiv cu posibilitatea ca utilizatorul să renunțe la Instagram dacă se află într-un moment sensibil.
 • Instagram promite, deasemenea extinderea integrării cu Reaitatea Virtuală și dispozitivele Oculus

related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: