Home Uncategorized Idei de afaceri. Ce va merge bine anul acesta?

Idei de afaceri. Ce va merge bine anul acesta?

by admin
Lectură de: 2 minute

Cu toții visăm să devenim antreprenori și să deținem propria afacere. „Să fiu propriul meu șef, să fac ce vreau, cum vreau, când vreau” este obsesia celor mai mulți dintre noi. Nu este deloc așa simplu cum pare, poate, la prima vedere.

😁

Ce afaceri vor merge bine anul acesta? Păi, am decis să fac o listă cu câteva idei de afaceri sau de nișă a afacerilor pe care le poți practica

1. IT

În această categorie includem absolut orice ține de IT, de la creearea unui magazin online până la creearea unui joc 3d.
Această nișă este în continuă creștere, de asta va fi o afacere ideală în acest an.

2. Contabilitate

Domeniul financiar-contabil va fi mereu o „piață” importantă și foarte solicitată. Multe firme vor să-și externalizeze acest serviciu, așa că este încă loc destul pentru „new entry”. Mai ales că o astfel de afacere nu necesită investiții mari. O firmă de contabilitate mică, hai să zicem 3 angajați și 12 clienți, poate evolua frumos în condiții de seriozitate și profesionalism, iar portofoliul de clienți poate crește constant.

3. Organizarea de evenimente

Saloanele de organizare a petrecilor sunt la mare căutare, este un trend în creștere, din ce în ce mai mulți corporatiști solicitând astfel de servicii din cauza lipsei (cronice) de timp pentru ei și familiile lor.

Fie vorba de o nuntă sau chiar de o petrecere a copilului, cei mai mulți specialiști apelează la aceste servicii.

4. Imobiliare

Piața imobiliară fiind (iarăși) în creștere accentuată, vă poate oferi un spațiu tentant pentru dezvoltarea unei afaceri. Dacă vă ține buzunarul, mai bine zis contul bancar, vă puteți lansa în construcții, locuințele, dar și clădirile de birouri, fiind din ce în ce mai solicitate, după criza care a stopat boom-ul imobiliar din 2008.

🙂

Cam atât pentru astăzi, aș dorii să aud și de la voi câteva idei de business-uri

related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: