Home Hint-uri Infografic – Cât de mult costă să construiești un restaurant

Infografic – Cât de mult costă să construiești un restaurant

by admin
Lectură de: 2 minute

Dacă te-ai uitat vreodată la construirea unui restaurant,există mulți factori pe care trebuie să îi luați în considerare. De la locația viitoare a restaurantului și mărime la aspectul restaurantului și la tipul de restaurant pe care doriți să îl construiți.

Din acest motiv, un grup de arhitecți experimentați de la Object Space Place au pus la punct un ghid util pentru costurile de construire a unui restaurant, toate bazându-se pe experiența proprie.

Locația este un factor cheie atunci când vine vorba de a lua în considerare costurile implicate în construirea restaurantului. Mărimea medie a restaurantelor cu lanț de stradă este în regiunea de 350-400 de metri pătrați. Asta nu inseamna ca nu poti sa mergi mai mic (sau mai mare), mai ales daca esti un mic operator care se uita la un one- off site.

Locația potrivită va avea un impact direct asupra șanselor dvs. de succes. Deci, nu grăbiți-vă și găsiți-vă un bun consultant de proprietate.

Împărțiți-vă costul în șase categorii principale: bucătărie, coajă (pardoseli, pereți, plafoane și magazin), mobilier, servicii MEP (mecanice – ventilație, aer condiționat, și contingență.

Urgența este foarte importantă. Nu uitați, atunci când construiți un restaurant, vor exista lucruri neașteptate care apar pentru tot felul de motive diferite. Deci, permiteți-vă o situație de urgență fond. Aceasta vă va salva o mulțime de stres.

 

related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: