Home Știri Jeff Bezos: cel mai bogat om din lume este de acord cu divorțul de 35 de miliarde de dolari

Jeff Bezos: cel mai bogat om din lume este de acord cu divorțul de 35 de miliarde de dolari

by admin
Lectură de: 3 minute

Cel mai bogat om din lume, fondatorul Amazonului, Jeff Bezos, și soția sa MacKenzie au convenit o soluționare de divorț record de cel puțin 35 miliarde de dolari (27 miliarde de lire sterline).

Dna Bezos păstrează o participație de 4% în gigantul de retail online, în valoare de 35,6 miliarde de dolari pe cont propriu.

Amazon a fost fondată de Jeff Bezos în Seattle în 1994, la un an după căsătorite, iar doamna Bezos a fost unul dintre primii săi angajați.

Ambele părți au comentat comentarii pozitive despre cealaltă după încheierea anunțului.

Cei doi nu au oferit alte detalii financiare despre decontare.

Numai actiunile Amazonului o vor face pe Bezos cea de-a treia cea mai bogata femeie din lume, in timp ce Jeff va ramane cea mai bogata persoana din lume, potrivit Forbes.

Jeff Bezos, în vârstă de 55 de ani, și MacKenzie, în vârstă de 48 de ani, scriitor, s-au căsătorit în 1993 și au patru copii.

Doamna lui Bezos “Twitter este prima și singura ei de la intrarea pe site-ul de microblogging în această lună. În ea a declarat că a fost “recunoscătoare că a terminat procesul de dizolvare a căsniciei mele cu Jeff cu sprijinul celuilalt”.

 

Înainte de soluționare, domnul Bezos a deținut o participație de 16,3% în Amazon. El va păstra 75% din această participație, dar doamna Bezos și-a transferat toate drepturile de vot la fostul său soț.

Ea va renunța, de asemenea, la interesele sale în ziarul Washington Post și firma de călătorii spațiale Blue Bezos, domnul Bezos.

Amazon este acum o vastă afacere online cu amănuntul. Anul trecut, a generat vânzări de 232,8 miliarde de dolari și ia ajutat pe domnul Bezos și pe familia sa să acumuleze o avere de 131 miliarde de dolari, potrivit revistei Forbes.

Cum a dus Jeff Bezos pe Amazon la vârf
Arabia Saudită “a spart telefonul șefului Amazonului”
Valoarea de piață a Amazonului depășește 1 milion de dolari

Dna Bezos este un romancier de succes care a scris două cărți, Testarea lui Luther Albright și Capcane. Ea a fost predată de autorul câștigător al Premiului Pulitzer, Toni Morrison, de la Universitatea Princeton, care a spus odată despre elevul său că este “unul dintre cei mai buni studenți pe care l-am avut vreodată în clasele mele de creație … într-adevăr unul dintre cele mai bune” .

Dl Bezos se află într-o relație cu fostul gazdă al Fox TV, Lauren Sánchez.

După ce președintele Bezos și soția lui au anunțat, în ianuarie, că vor participa, o revistă de tabloide din SUA a publicat detalii, inclusiv mesaje private, despre o afacere extramaritală cu dna Sánchez.

Dl Bezos a acuzat editorul revistei American Media Incorporated de șantaj. Editorul respinge reclamația.

Acordul de divorț afișează un set record de 3,8 miliarde de dolari în anul 1999 de către distribuitorul de artă Alec Wildenstein și soția sa Jocelyn, care a devenit cunoscută pentru chirurgia sa cosmetică.

related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: