Home Știri Jet Airways oprește toate zborurile internaționale

Jet Airways oprește toate zborurile internaționale

by Pandele Diana
Lectură de: 2 minute

Pasagerii sunt blocați în India și în întreaga lume după ce Jet Airways a suspendat toate zborurile internaționale.

Zborurile din Londra, Paris și Amsterdam se numără printre cei care se tem de temerile legate de supraviețuirea celei mai mari companii aeriene private din India.

Compania aeriană a anulat toate zborurile internaționale până luni, când, potrivit rapoartelor, se va întâlni din nou cu creditorii să încerce să obțină finanțare.

Jet Airways este împrumutat de peste 1 miliard de dolari (£ 765 milioane) de datorii.

Se caută o linie de salvare financiară pentru a evita colapsul și, joi, a pus la punct 10 avioane pe baza unor taxe neplatite catre firmele de leasing.

Acestea au fost cele mai recente zboruri pentru a fi fundamentate și nu a fost clar cât de multe din flota sa de peste 100 de avioane a fost încă în funcțiune. Rapoartele locale au sugerat că a fost aproape o duzină.

Compania aeriană zboară pe 600 de linii interne și 380 de rute internaționale – însă transportatorii din India trebuie să mențină o flotă de cel puțin 20 de aeronave pentru a continua să opereze servicii internaționale.

Din Londra, compania aeriană a confirmat inițial că și-a anulat zborurile între Londra, Paris, Amsterdam și India pentru 12 aprilie, dar mai târziu a declarat că toate zborurile internaționale vor fi anulate între 12 și 15 aprilie.

Acesta a spus că “regretă neplăcerile provocate” pasagerilor și că “a lucrat pentru a minimiza inconvenientele clienților”.

“În paralel, conducerea companiei aeriene și părțile interesate cheie, inclusiv consorțiul său de creditori, continuă să colaboreze îndeaproape pentru rezolvarea situației actuale”, a spus acesta.

Nu a existat nicio declarație privind starea zborurilor interne.

related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: