Home Știri Kovesi, felicitată de Ambasada SUA și de Harvard

Kovesi, felicitată de Ambasada SUA și de Harvard

by admin
Lectură de: 1 minute

Fostul șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), Laura Codruta Kovesi, a fost onorată de prestigioasa Universitate Harvard.

“A 6-a ediție anuală a revistei Harvard Law International Women’s Day a prezentat contribuțiile uimitoare ale femeilor din întreaga lume în domeniile dreptului și politicii. Oamenii de onoare – fiecare dintre aceștia fiind nominalizați de studenți, cadre sau personal – sunt voci puternice în domeniile lor respective, indiferent dacă se află pe o bancă înaltă, în fața unei săli de clasă sau mărșăluind pe străzi ” anunț pe site-ul Școlii de Drept din Harvard.

Printre cei 20 de onorați ai anului 2019 prezentați de Comitetul Expozițional pentru Ziua Internațională a Femeii se numără și Laura Codruta Kovesi. Ea a fost procuror general al României și procuror șef al organului de control anti-corupție. În luna decembrie a anului trecut, ea sa alăturat cursei de conducere a Procuraturii Europene. Ea a fost propunerea comisiilor parlamentare ale Parlamentului European, depășind candidatul francez care fusese favorizat după votul COPER.

Tradiția școlii de drept Harvard datează din 2013, acordând fiecărei primăveri zeci de femei în politică și drept din întreaga lume care au avut o contribuție semnificativă în domeniile lor de activitate pe parcursul anului trecut.

Ambasada SUA a felicitat-o pe Kovesi joi pentru că a fost inclusă pe lista finală anuală a femeilor cu contribuții uluitoare în lume în domeniile dreptului și legislației.
“Felicitări, Laura Codruta Kovesi, pentru că a fost inclusă pe lista femeilor în martie de Asociația pentru Drepturile Femeilor din Harvard”, afirmă ambasada SUA

related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: