Home SEO Locul 1 in Google ,de ce e nevoie de SEO ?

Locul 1 in Google ,de ce e nevoie de SEO ?

by Mihai Cristian
Lectură de: < 1 minute

De ce este nevoie de SEO,locul 1 in Google !

Potrivit specialistilor diferenta dintre locul 1 si locul 9 in prima pagina este una uriasa in ceea ce priveste traficul,trebuie tinut cont de faptul ca anunturile sponsorizate sunt principașul competitor pentru primele pozitii ,Google oferind prioritate acestora

Vizibilitatea in Google inseamna totul in noua era a marketingului digital !

Dacă vrei să ai vânzări mai mari decât concurența, trebuie să te plasezi peste concurență, iar fiecare poziție câștigată aduce un impact și mai mare în vânzări, arată specialiştii SEO.Google și-a asigurat un volum de trafic majoritar prin anunțurile sponsorizate,cu noile schimbări de afișare,astfel, sunt multe domenii de activitate care, chiar dacă ocupă poziția 1, captează circa 20-25% din volumul de căutări. Cei care ocupă poziția 9 atrag sub 3% din trafic.

Dacă nu ești în prima pagină nu prea exiști !

Dacă nu ești în top 3, nu prea faci bani. Sigur, există și excepții de site-uri și domenii de activitate, unde oamenii fac un research mai serios în procesul de achiziție. Însă nu vorbim de excepții.Nimeni nu face SEO pentru paginile 2 si 3 din Google. O vizibilitatea bună în Google, asigurată de o poziționare organică poate aduce rezultate semnificative, chiar și atunci când ne raportăm la campaniile din Google Ads și Facebook Ads.Potrivit datelor iAgency, domeniile care investesc cei mai mulți bani în SEO sunt și cele care fac mai mulți bani în online, precum electro-IT-ul, fashion, turism, cosmetice, auto.

 

related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: