Home Știri Monstrul din Caracal adus la locuință, zâmbind la plecarea din Tribunal

Monstrul din Caracal adus la locuință, zâmbind la plecarea din Tribunal

by admin
Lectură de: 2 minute

Gheorghe Dincă, principalul suspect în dosarul în care este acuzat de viol și trafic de minori, dar nu și de omor – deocamdată nu există o confirmare în acest sens – a zâmbit în timp ce cobora scările Tribunalului Dolj, după ce a aflat că a fost arestat preventiv. Imaginile au fost surprinse de fotograful Bogdan Dănescu, pentru agenția InquamPhotos.

Bărbatul nu a răspuns când a fost întrebat de jurnaliști care este motivul pentru care zâmbește. De altfel, el nu a făcut nicio declarație.

Suspectul principal al tragediei de la Caracal a pledat nevinovat și a spus instanței că nu le cunoaște pe cele două tinere, Alexandra și Luiza, despre care anchetatorii cred că le-a răpit și violat.

Însă, potrivit avocatului acestuia, apelurile Alexandrei la 112 au venit de pe telefonul mecanicului auto.

Avocatul a fost întrebat dacă s-a descoperit că apelurile fetei la 112 au fost făcute de pe telefonul presupusului agresor, acesta răspunzând: „Din câte am înțeles da. Apelul era făcut de pe telefonul lui”. Întrebat cum explică Gheorghe Dincă acest aspect, avocatul a declarat că „nu îl explică, nu recunoaște”.

„Spune că nu cunoaște cele două persoane despre care este acuzat că le lipsește de libertate. La ora actuală acuzația nu este de omor, este vorba despre trafic de minori și viol, acestea sunt infracțiunile care se rețin în sarcina dânsului”, a declarat avocatul.

Întrebat, de asemenea, dacă suspectul are alibiuri pentru zilele în care a dispărut Alexandra, avocatul a răspuns că acesta a mers diminețile la piață, iar apoi „a lucrat la o activitate de tinichigerie, pentru că dânsul dezmembrează și componente de fier și le comercializează”.

Anchetatorii fac o nouă percheziţie, sâmbătă, în casa bărbatului arestat preventiv în cazul dispariţiei fetei de 15 ani din Olt.

La percheziţie asistă şi suspectul, Gheorghe Dincă.

În cursul zilei, anchetatorii au cercetat, cu ajutorul scafandrilor, şi un lac aflat în apropierea casei acestuia.

Bărbatul suspectat în cazul disparţiei fetei din Olt a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către Tribunalul Olt, pentru comiterea infracţiunilor de trafic de minori şi viol, iar avocatul din oficiu care l-a reprezentant în faţa instanţei spune că acesta susţine că este nevinovat, iar bijuteriile şi hainele găsite în locuinţa sa şi despre care anchetatorii suspectează că ar proveni de la victime ar aparţine familiei sale.

related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: