Home Știri Murdoch câștigă susținere preliminară pentru a-și îmbina titlul de Times

Murdoch câștigă susținere preliminară pentru a-și îmbina titlul de Times

by Pandele Diana
Lectură de: 2 minute

Rupert Murdoch Times și Sunday Times ar trebui să aibă libertatea de a îmbina departamentele editoriale, a decis guvernul.

Secretarul de cultură, Jeremy Wright, a spus că a fost “înzestrat” ​​să permită solicitării de la News News că cele două ziare ar trebui să aibă permisiunea de a împărtăși resursele jurnalistice.

Când documentele au fost cumpărate în 1981, dl Murdoch a luat angajamente legale să le păstreze separat.

Știrile britanice au susținut însă că peisajul competitiv sa schimbat, mai ales în era digitală.

Documentele folosesc 505 de persoane între ele.

Departamentul pentru Digital, Cultură, Media și Sport va lua acum mai multe dovezi înainte de un verdict final.

Domnul Wright a declarat: “Mă gândesc să accept cererea News UK. Cu toate acestea, luând în considerare noile întreprinderi propuse în ansamblu, am constatat că aranjamentele de guvernanță existente – convenite în 1981 – nu prezintă claritate și certitudine roluri si responsabilitati.

Murdoch cere sa fuzioneze titlul de Times

“Înainte de a conveni cererea, sunt de părere că aceste aranjamente trebuie să fie actualizate și îmbunătățite în mod corespunzător pentru a reflecta cele mai bune practici ale companiilor”.

Știrile din Marea Britanie au spus că schimbarea va permite o mai mare flexibilitate în împărțirea resurselor între titluri, continuând însă să se angajeze să rămână ca ziare separate, cu editori separați.

In cererea sa, News UK a enumerat o serie de factori care afectează industria, inclusiv căderea în circulație, pe măsură ce cititorii se mișcă online.

La acea vreme, a spus că “aproape toți” ceilalți marini britanici par să fi integrat edițiile.

“Times și The Sunday Times se angajează să rămână ca ziare separate, dar presiunile persistente ale costurilor cu care se confruntă industria noastră înseamnă că atât titlurile au nevoie de libertate, cât și de capacitatea de a lucra mai îndeaproape pentru a evita dublarea inutilă. , a declarat un purtator de cuvant al News UK.

related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: