Home Idei de afaceri Oriflame – AFACEREA TA, REGULILE TALE

Oriflame – AFACEREA TA, REGULILE TALE

by Pandele Diana

Lectură de: 2 minute

De peste 50 de ani, Oriflame le-a oferit oamenilor șansa de a-și schimba viața prin recomandarea și vânzarea produselor de înfrumusețare de înaltă calitate.  Oriflame este cea mai mare companie de vânzări directe din Europa – cu o comunitate globală de peste 3 milioane de consultanți independenți de vânzări din întreaga lume.

Tu stii despre oportunitatile oferite de Oriflame?

Stiai ca poti incepe o afacere profitabila?

Afacerea Oriflame este afacerea TA! Pentru fiecare comanda de peste 70 de lei poti beneficia de reduceri de pana la 40%

70 lei -> 299,99 lei = 23% reducere

300 lei ->599,99 lei = 30% reducere

Peste 600 lei = 40% reducere

În calitate de Consultant Oriflame poți economisi bani pentru produsele de înfrumusețare pe care le cumperi pentru tine, familie sau prieteni. Poti câștiga bani din vânzările pe care le faci tu sau grupul tău. Mulți Consultanți Oriflame au decis să se dedice total unei afaceri în lumea frumuseții. In timp ce alții aleg să vândă produsele noastre în timpul lor liber pentru a se bucura de un venit în plus.

Cât timp trebuie alocat afacerii?

Tu decizi când și cât de mult vrei să lucrezi. Ține de tine dacă vrei să te dedici în totalitate afacerii tale sau doar vrei să aloci o parte din timpul tău liber pentru un venit suplimentar. Consultanții Oriflame se bucură de ore flexibile, confom propriilor dorințe, așa că tu decizi cum îți administrezi afacerea.

Sunt 2 modalități prin care poți câștiga bani cu Oriflame. În calitate de Consultant, poți comanda produse la preț redus (cu 23%, 30% sau 40% reducere, în funcție de comandă) pe care le poți vinde clienților tăi la preț de catalog. Mai mult decât atât, îi poți invita și pe alții să ți se alăture și să construiești o echipă de Consultanți – care la rândul lor vor recomanda produse, iar astfel să te bucuri și tu de un venit în plus.

În calitate de nou Consultant Oriflame, te vei bucura de ajutorul unui Consultant experimentat – numit Sponsor – care te va ajuta și ghida pe parcurs. Sponsorul îți va prezenta lumea Oriflame și te va ajuta cu toate informațiile de care ai nevoie la început de drum. De asemenea, îți poți comanda materialele ajutătoare pe care noi le oferim – precum ghiduri, Cataloage ori mostre pentru a te familiariza cu portofoliul de produse.

Oricine se poate alătura Oriflame în calitate de Consultant. Diferiți oameni, cu culturi și valori diferite, din toate colțurile lumii au cunoscut succesul alături de noi. Îți oferim șansa rară de a-ți începe propria afacere, în care singura investiție de care ai nevoie o reprezintă pasiunea.

Te poti inscrie gratuit aici: https://ro.oriflame.com/business-opportunity/become-consultant?potentialSponsor=1480579

 

related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: