Home Hint-uri Problema serioasă despre care niciun antreprenor nu vrea să vorbească

Problema serioasă despre care niciun antreprenor nu vrea să vorbească

by admin
Lectură de: 2 minute

Potrivit Alianței Naționale pentru Boli Mentale, unul din 5 adulți americani suferă de o formă de boală mintală în fiecare an. Acesta este un număr uluitor, dar pentru antreprenori, nu este destul de surprinzător.

Asta pentru ca, potrivit unui studiu recent realizat de Michael Freeman de la Universitatea California-Berkeley, antreprenorii sunt cu 50% mai expuși.

În cazul unor tulburări, această probabilitate crește exponențial, studiul a arătat că antreprenorii sunt de 10 ori mai probabil să prezinte sindrom bipolar, de exemplu, și de două ori mai susceptibili de a avea gânduri suicidare sau de a fi spitalizați din motive psihiatrice.

Acest lucru este important de remarcat deoarece nivelul de presiune pe care antreprenorii și echipele de start se confruntă zilnic este probabil diferit de ceea ce majoritatea oamenilor experimentează.

Spre deosebire de un cadru de lucru obișnuit, unde este mai ușor să se definească valori de succes, compensații și scopuri de proiect, munca unui antreprenor nu pare să fi fost făcută niciodată. Succesul și câștigul financiar sunt rareori variabile stabile, iar singura constantă este că nimic nu rămâne același.

Antreprenoriatul poate fi o experiență incredibil de izolantă, deoarece înseamnă, în esență, să mergi singură. Deoarece antreprenorii au adesea puține distrageriri atunci când lansează o pornire, orice restrângere minoră se poate simți demoralizantă.

Fără sprijinul adecvat și mentalitatea, antreprenorii pot găsi ușor să se abțină de la aceste eșecuri și să devină nemulțumiți din punct de vedere mental. Tasta de aici: Lumea de pornire trebuie să înceapă o conversație reală ce înconjoară pericolele stresului și presiunii necontrolate. În caz contrar, industria va continua să-și piardă mințile tinere luminoase când ar putea să-i ajute să atingă înălțimi și mai mari.

Importanța acțiunii

Sprijinul este un mijloc incredibil de atenuare a presiunii pe care o întâmpină cineva – în special antreprenorii și echipele de pornire. Poate că aceasta înseamnă întâlnirea cu co-fondatorii sau cu alți coechipieri care se simt la fel și au aceeași intensitate cu privire la un proiect sau o afacere. Poate vede un terapeut care poate vorbi prin subiecte dificile.

Indiferent de ce formă de “suport” are, având în vedere că poate face diferența între capacitatea unei persoane de a face față greutăților și a fi trasă sub ea. Cu toate acestea, este important să nu înlocuiți discuția despre acțiune. Când oamenii împărtășesc împreună cu ceilalți obiectivele și progresele lor, creierul lor adesea gresește faptul că vorbesc, de fapt, că au realizat ceva.

Derek Sivers a vorbit despre acest fenomen în TED Talk. Liderii de lideri nu pot intra în această capcană “creierului”. Ei trebuie să-și ia în serios propriul wellness și să înceapă să-i ușureze pe ceilalți să-și urmeze pașii. Factori pentru o mai bună îngrijire de sine

Deci, cum antreprenorii încep să creeze un mediu mai sănătos pentru ei și colegii lor? În plus față de crearea unui cerc de susținere, aici sunt trei mai importante calități pe care antreprenorii ar trebui să le cultive dacă sunt serioase în ceea ce privește sănătatea durabilă.

related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: