Home Știri Proiectul pentru exilarea sălilor de jocuri de la scara blocului

Proiectul pentru exilarea sălilor de jocuri de la scara blocului

by admin
Proiectul pentru exilarea sălilor de jocuri de la scara blocului
Lectură de: < 1 minute

Dispar jocurile de noroc de la scara blocului? Proiect de ultimă oră

Sălile de jocuri de noroc de la parterul blocurilor ar putea fi „exilate” la marginea Bucureștiului, într-un „Cartier al jocurilor de noroc”.

Consilierul general Lucian Iliescu (PMP) figurează în acest proiect depus la Primăria Capitalei și are ca scop scoaterea sălilor de jocuri de noroc și de pariuri din interiorul Capitalei și mutarea acestora într-o zonă specială de la marginea Bucureștiului.

Mai mult decât atât, ar putea fi interzise şi „funcţionarea sălilor de jocuri de noroc la mai puţin de 200 de m de instituţiile de învăţământ, spaţii destinate procesului de învăţământ, cămine, internate, cantine, baze şi complexe cultural-sportive, bisericilor, spaţii de joacă pentru copii, parcuri, instituţii publice, unităţi de sănătate publică şi spitale.”

Normele de aplicare ar urma să fie elaborate în termen de 90 de zile de la aprobarea proiectului de către consilierii generali.

Tot iniţiatorul proiectului este cel care vine şi cu o soluţie. După ce vor fi interzise, sălile de jocuri de noroc ar putea fi comasate la marginea oraşului, într-un „Cartier al jocurilor de noroc”.
Astfel, spune Lucian Iliescu, industria nu va fi îngrădită. Va fi limitată doar tentaţia şi predispunerea la adicţie a cetăţenilor, şi a tinerilor în mod special.

Articolul integral pe G4MEDIA

related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: