Home Știri afaceri Samsung a investit 8,5 milioane de dolari în 4 startup-uri

Samsung a investit 8,5 milioane de dolari în 4 startup-uri

by admin
Lectură de: 2 minute

Compania Samsung Venture Investment Corporation (SVIC), grupul de investiții al gigantului tehnic sud-coreean, a anunțat, pe 10 iulie, că a făcut investiția sa în India, pompând 8,5 milioane de dolari (aproximativ 58,28 croți) în patru inițiative indiene.

SVIC, care a investit în numeroase întreprinderi de start la nivel mondial și are peste 2,2 miliarde de active în administrare, speră să investească în 100 de întreprinderi indiene în următorii trei-cinci ani.

Startup-urile alese de SVIC includ companiile de aplicații de sistem OSLabs care rulează sistemul de operare Indus, lansarea tehnologiei de vorbire Gnani.ai, furnizor de soluții IoT Silvan Innovation Labs și o punere în fază de început a computerului.

Samsung lucrează îndeaproape cu o serie de companii care se angajează să construiască tehnologii inovatoare și intenționate pe tot globul, a declarat pentru PTI Aloknath De, vicepreședinte corporativ și șef al departamentului de tehnologie al Institutului Samsung R & D din Bengaluru.

“Am investit 8,5 milioane de dolari în patru companii în India, intenția noastră este să susținem peste 100 de companii noi în următorii trei-cinci ani”, a adăugat el.

SVIC va investi în stadiile incipiente și în faza de creștere în India, care sunt angajate în domenii tehnologice sau care lucrează în domeniul serviciilor, cum ar fi sănătatea și conținutul vernacular, digital.

SVIC a investit în companii în țări precum SUA, Marea Britanie, Israel, Canada, China, Coreea de Sud și Japonia.

“Considerăm că este momentul potrivit pentru a investi în India, pe măsură ce adâncimea tehnologică este în creștere rapidă, iar tot ecosistemul se maturizează. Putem ajuta start-up-uri în ceea ce privește suportul UX, validarea tehnică și accesul la piață”, a spus De.

Vorbind despre investiții, el a declarat că SVIC a decis să investească în OSLabs care a dezvoltat un magazin cu aplicații curate – Indus App Bazaar – cu peste patru aplicații mobile lakh în mai multe limbi indiene.

El a adăugat că integrarea a început deja și aceste aplicații sunt acum disponibile și pe propriul Magazin Galaxy al Samsung.

Gnani.ai bazat pe Bengaluru lucrează în spațiul recunoașterii automate a vorbirii și al procesării limbajului natural în limbi Indice pentru construirea asistenților vocali și pentru analiza discursului.

“Investiția Samsung în motorul ASR al lui Gnani are potențialul de a furniza serviciul vernacular Samsung Bixby în viitor”, a spus el.

Investiția în laboratoarele Silvan Innovation Labs, care oferă soluții inteligente pentru case și întreprinderi, va adăuga valoare eforturilor Samsung de a avea toate produsele sale Internet de obiecte (IoT) gata până în 2020, a adăugat De.

“Aceasta va fi o victorie pentru ambele, deoarece va ajuta companiile să-și extindă soluțiile prin intermediul acestui angajament profund, în timp ce vom avea ocazia să ne îmbogățească ofertele către consumatorii noștri”, a spus el.

related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: