Home Uncategorized Șapte sfaturi simple de a economisi bani înainte de vară

Șapte sfaturi simple de a economisi bani înainte de vară

by admin
Lectură de: 2 minute

Este începutul unui nou an financiar, așadar este timpul să lăsați lenea de o parte și să puneți osul la treabă!

Poți să o mirosi în aer? Năpușii se ridică, copacii înfloreau, vulpile s-au oprit în cele din urmă și, dintr-o dată, nu mai există pericol de întuneric la ora 16:00. Nu poate fi decât cea mai frumoasă dintre anotimpuri, primăvara.

Construiți un fond de urgență.

Poate face diferența. Familiile cu venituri mici, care au cel puțin 2000 de lei într-un fond de urgență, au o economie mai bună decât familiile cu venit mediu, cu economii mai puține.

Stabiliți bugetul.

Căutați o cale ușoară de a începe? În prima zi a unei noi luni, primiți o chitanță pentru tot ce achiziționați. Stabiliți încasările în categorii cum ar fi restaurantele, alimentele și îngrijirea personală. La sfârșitul lunii veți putea vedea clar unde se îndreaptă banii.

Buget cu numerar și plicuri.

Dacă aveți probleme cu depășirea cheltuielilor, încercați sistemul de buget pentru plicuri unde utilizați o sumă de bani stabilită pentru majoritatea cheltuielilor. Și odată ce banii au dispărut, au dispărut.

Nu economisiți doar bani, salvați.

Există o diferență între strângerea banilor și economisirea de bani pentru viitorul dvs. Deci, nu cheltuiți doar mai puțin, puneți banii pe care îi economisiți într-un cont de economii pentru a planifica cheltuieli colegiale, pensionare sau situații de urgență care vă pot lăsa financiar mai bine.

Salvați automat.

Setarea economiilor automate este cea mai ușoară și mai eficientă metodă de economisire și pune lichidități suplimentare din vedere și din minte. În fiecare perioadă de plată, angajatorul dvs. va deduce o anumită sumă din salariul dvs. și îl va transfera într-un cont de pensionare sau de economii. Adresați-vă reprezentantului dvs. HR pentru mai multe detalii despre cum să configurați acest lucru. Sau în fiecare lună, banca sau uniunea de credite transferă o sumă fixă ​​din contul dvs. de verificare într-un cont de economii sau investiții.

Scopul pentru obiectivele de economii pe termen scurt.

Efectuați un obiectiv, cum ar fi alocarea a 20 de dolari pe săptămână sau pe lună, mai degrabă decât obiectivul de economii pe termen mai lung. Oamenii economisesc mai mult atunci când păstrează obiectivele pe termen scurt.

Utilizați regula 24 de ore.

Aceste reguli ajută la evitarea achiziționării de impulsuri scumpe sau inutile. Gândiți-vă la fiecare achiziție neesențială timp de cel puțin 24 de ore. Acest lucru este deosebit de ușor de făcut în timp ce faceți cumpărături online, deoarece puteți adăuga articole în coșul de cumpărături sau în lista dorințelor și puteți reveni la ele o zi mai târziu.

related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: