Home Hint-uri TOP 5 Firme de găzduire online pentru magazinul tău!

TOP 5 Firme de găzduire online pentru magazinul tău!

by admin
Lectură de: 2 minute

Chiar dacă piața serviciilor de găzduire este saturată, încă au mai rămas câteva companii care se axează pe prestarea serviciilor calitate.

Așadar, în cazul în care dorești să îți deschizi un magazin online și ai nevoie de orientare către alegerea furnizorului de găzduire sau poate vrei să te muți la alt furnizor, nu uita să ai în vedere următoarele detalii:

  • Raportul preț – calitate: foarte puțini au în vedere numărul de beneficii pe care îl pot avea de la o firmă de găzduire, întotdeauna uită-te la ce resurse îți alocă furnizorul și vezi dacă pachetul răspunde criteriilor tale.
  • Clienții existenți ai companiei: ca să nu facem haz de necaz, un lucru este cert: o companie care se respectă va alege întotdeauna o altă companie care se respectă, așadar, cu siguranță o firmă care găzduiește firme mari precum: Raiffeisen, BRD, etc îți poate garanta și ție un serviciu excelent!
  • Recenzii de pe diferite site-uri: Înainte de a comanda ai în vedere și părerile altor utilizatori despre acest serviciu, la momentul actual sunt foarte multe site-uri unde utilizatorii își pot împrăștia părerile în mod liber.

TOP 5 Firme de găzduire online pentru magazinul tău!

  • sitebunker.ro – nu îi recomand doar pentru că la momentul actual cei de la sitebunker.ro îmi găzduiesc site-ul, ci până acum am fost mulțumit 100% de serviciile pe care aceștia mi le-au oferit. Menționez că nu am avut niciodată probleme cu uptime-ul sau să mi se “strice” ceva. Click aici ca să obții 3 luni gratuite la plata anuala sau trial o lună
  • mxhost.ro – am fost client în trecut și am numai cuvinte de laudă despre cei de la mxhost.ro, chiar dacă nu am mai avut legătură cu serviciile lor de ceva timp, am rămas totuși plăcut impresionat de calitatea serviciilor și profesionalismul acestora.
  • găzduire.ro – servicii ca la carte, am avut cam acum un an un reseller de la ei, mi-au oferit tot ce aveam nevoie, chiar dacă numărul resurselor nu a fost după standardele mele. Totuși, dacă ne uităm la ce site-uri găzduiesc, cu siguranță îi vom alege!
  • hostico.ro – 19 ani de activitate în domeniu, s-au extins foarte mult în ultimul timp, îi recomand cu încredere pe partea de găzduire web.
  • xservers.ro – îmi aduc aminte că acum 2 ani un coleg de-al meu avea vreo 4 site-uri ținute simultan pe o găzduire shared de la ei, și astea erau site-uri pe WordPress, care să fim sinceri, cu câteva module deja îți consumă și el pe o găzduire shared cu 4 site-uri nu avea nici-o problemă.

Despre asta vorbeam, întotdeauna calitatea serviciilor se va observa la fiecare firmă

Acum poți proba serviciile sitebunker.ro timp de o lună. Click aici și obții găzduire web gratuită / free timp de o lună!

related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: