Home Știri Va fi Liviu Dragnea condamnat sau nu?

Va fi Liviu Dragnea condamnat sau nu?

by admin
Lectură de: 2 minute

Înalta Curtea de Casație și Justiție va discuta azi dosarul angajărilor fictive, în care Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare, după ce procurorii au cerut completului sesizarea CCR cu două excepţii de neconstituţionalitate, iar instanţa a decis să le acorde avocaţilor timp să îşi pregătească apărarea.

UPDATE 15.25: Judecătorii au respins toate cererile de amânare depuse de avocați. Ultimul termen se judecă azi. Reporterul Libertății Adriana Oprea se află la fața locului și ne-a oferit ultimele detalii.

La începutul termenului de azi, spre surprinderea tuturor, procurorul DNA a anunțat că retrage toate cererile depus: cererea privind sesizarea CCR pentru excepția de neconstituționalitate, cererea pentru schimbarea încadrării faptelor. În replică, avocații inculpaților au venit cu mai multe cereri: una de constattare a nelegalității completului de fond, alte cereri de sesizare a CCR, de suplimentare a probatoriului.

După deliberări, însă, completul de cinci judecători a respins toate aceste cereri. La acest moment, procurorul de ședință își susține apelul, a cerut ca pentru începutr instanța să se orienteze cu pedeapsa spre mediu si nu spre minim, așa cum a procedat instanța de fond. Reamintim că la fond Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare. Urmează ca și avocații să-și susțină punctele de vedere, iar la sfârșitul acestei zile, instanța va rămâne în pronunțare”, a relatat Adriana Oprea, aflată la ÎCCJ.

Citeşte întreaga ştire: UPDATE | Liviu Dragnea, un nou termen la ÎCCJ în dosarul angajărilor fictive. Magistrații au decis că judecă azi ultimul termen, după ce au respins toate cererile de amânare ale avocaților

related posts

1 comment

Andreiași Marian mai 24, 2019 - 9:33 am

Luni vom vedea rezultatele 🙂 HAI LA VOT!

Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: