Home Știri Vești proaste pentru clienții Telekom. Compania mărește prețul abonamentelor.

Vești proaste pentru clienții Telekom. Compania mărește prețul abonamentelor.

by admin
Lectură de: 3 minute

Telekom Romania, unul din cei mai mari operatori din sectorul telecom vine cu veşti proaste pentru clienţii săi.

„Toate eforturile Telekom Romania de consolidare a angajamentului companiei față de piața locală se traduc prin investiții continue în rețele și în dezvoltarea unor oferte comerciale inovatoare și relevante pentru clienți. Însă, ca urmare a creșterii costurilor asociate furnizării serviciilor de comunicații, Telekom Romania este nevoită să majoreze preţurile abonamentelor din portofoliul fix şi mobil, pentru clienţii rezidenţiali şi de business, începând cu 15 aprilie 2019”, arată compania într-un comunicat.

Prețul pentru fiecare serviciu fix (voce fixă, internet, TV) și pentru fiecare abonament mobil, pentru clienții rezidențiali, va fi majorat cu 0,42 euro, TVA inclus, (0,35 euro, fără TVA), adică aproximativ 2 lei, începând cu 15 aprilie 2019. Această majorare nu se aplică opțiunilor de televiziune, ratelor la telefoane sau chiriilor de echipamente fixe.

Probabil unii dintre ati fost anuntati deja, Telekom Romania a decis sa majoreze tarifele pentru toate serviciile dar si utilizeze cursul EUR/RON existent la ING pentru cumparare (semnificativ mai mare decat cursul EUR/RON de la BNR, utilizat pana acum).

Informarea este urmatoarea:

Astfel, începând cu data de 15 aprilie 2019, vor interveni următoarele modificări ale condițiilor contractuale:
1. Modificări privind prețul serviciilor
În cazul serviciilor fixe achiziționate (Voce, Internet sau TV), prețul pentru fiecare serviciu fix va fi majorat cu 0,42 euro TVA inclus (0,35 euro fără TVA). Dacă beneficiați de un pachet de servicii alcătuit din două sau mai multe servicii fixe, majorarea se va aplica pentru fiecare serviciu fix inclus în pachet. Această majorare se adaugă la prețul serviciului fix/prețul pachetului de servicii calculat în urma aplicării tuturor reducerilor și promoțiilor de care beneficiați conform contractului, prețul final fiind determinat prin însumarea acestora.
În cazul serviciilor mobile achiziționate, prețul pentru fiecare abonament de servicii mobile va fi majorat cu 0,42 euro TVA inclus (0,35 euro fără TVA). Această majorare se adaugă la prețul abonamentului calculat în urma aplicării tuturor reducerilor și promoțiilor de care beneficiați conform contractului, prețul final fiind determinat prin însumarea acestora.
2. Modificări privind facturarea și plata
Facturile se emit în Lei, la ultimul curs de vânzare EUR/RON pentru persoane juridice al ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala București (ING Bank România) din ziua lucrătoare anterioară începutului perioadei de facturare.
Informații actualizate privind cursul de schimb valutar vor fi disponibile pe www.telekom.ro. TKR își rezervă dreptul să modifice cursul de schimb valutar
utilizat, cu informare prealabilă, în cazul în care se află în imposibilitate, din orice motiv, de a continua utilizarea acestuia.
În măsura în care nu sunt modificate expres sau implicit conform punctelor 1 și 2 din prezenta notificare, restul prevederilor contractului nu se modifică.
Dacă nu sunteți de acord cu modificările de mai sus aveți dreptul de a denunța unilateral contractul privind furnizarea serviciilor în termen de 30 de zile de la data primirii prezentei notificări. În caz de denunțare a contractului ca urmare a prezentei notificări, nu veți fi obligat la plata vreunor despăgubiri. Dacă ați achiziționat un Pachet Promoțional, tranșele lunare neplătite aferente terminalului achiziționat devin automat scadente și exigibile.

Denunțarea unilaterală a contractului se poate face prin notificare scrisă, transmisă către Telekom Romania Communications S.A. la sediul din București, Piața Presei Libere nr. 3-5, Clădirea City Gate, Turnul de Nord, Etajele 7-18, sector 1, cod poștal 013702, conform prevederilor contractului.

related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: